<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
virinka
|
Předmět: Kocouř a Silvestr Přitlapkováno: 3. 1. 2005 22:49:44 |
|
|
Při tom šíleném kraválismu na Silvestra se náš půlroční kocourek strašně bál. Byl to jeho 1. Silvestr, takže jsme nevěděli, co to s ním udělá. Máme ještě staršího, ale ten si toho rámusu vůbec nevšímá. Slyšela jsem v této souvislosti o Kinedrylu, neví někdo, jestli se může opravdu kocouřkovi dát? |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Kocouř a Silvestr Přitlapkováno: 4. 1. 2005 9:14:18 |
|
|
virinka napsal: | Při tom šíleném kraválismu na Silvestra... |
Silvestr je pro všechna zvířata těžký, aspoň pro většinu zvířat, co má někdo z mojí rodiny nebo známých. Jestli se dá použít přímo Kinedryl, to nevím, ale existují léky podobných účinků přímo pro zvířata. Pokud si pamatuju, jejich použití se ale doporučuje opravdu v nouzových případech. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 1. 2005 9:46:37 |
|
|
Kinedryl bych také neriskovala. Jestli to snáší opravdu špatně, tak zavolejte veterináři, ten by vám měl snad umět poradit. My jsme měli štěstí na psa i kočičáky. Psa musíme držet, jinak by ty rachejtle sežral a kočičáci je pozorují se zájmem z okna... |
|
|
Odpovědět
|
|
Dagmar
|
Předmět: Silvestr Přitlapkováno: 4. 1. 2005 14:34:29 |
|
|
Musím se přidat se zkušeností. Naše Suzi a Elsa prožily taky svoje první Vánoce a Silvestra. Postřehy: Stromeček je úžasná věc na šplhání a visí na něm super klinkací věci, do kterých když se praští packou, tak často spadnou a pak se můžou honit po celé místnosti. A silvestrovský kravál? Zpočátku trochu strachu, ale bylo to něco nového a to se muselo prozkoumat, takže hop na parapet a To vám bylo světel - Móóóc zajímavé. |
|
|
Odpovědět
|
|
virinka
|
Předmět: Re: Silvestr Přitlapkováno: 4. 1. 2005 22:25:42 |
|
|
Dagmar napsal: | Musím se přidat se zkušeností... |
Chich, kdypak má kočka doma svůj vlastní strom, jedině o vánocích. Menšího jsem honila po bytě, rvala mu z hubičky bonbony, co se mu povedly otrhat a oběma brala ozdoby, se kterými si pinkali. |
|
|
Odpovědět
|
|
virinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 1. 2005 22:28:49 |
|
|
O Kinedrilu, nebo Nokinalu jsem něco zahlídla i na jiných webech v souvislosti s cestováním, ale my nikam necestujeme, tak to zatím šlo mimo mně. |
|
|
Odpovědět
|
|
Viktorka
|
Předmět: Re: Kocouř a Silvestr Přitlapkováno: 10. 1. 2005 12:27:39 |
|
|
Naše kočka si rámusu z rachejtlí nevšímala vůbec a v pohodě podřimovala na gauči. A kocour, ten seděl na okně, čumáček přitisknutý na skle a koukal a koukal..... Moc se mu ty padající světýlka líbily. |
|
|
Odpovědět
|
|
|