<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Jana A.
|
Předmět: Problém s pejskem Přitlapkováno: 19. 9. 2007 19:09:50 |
|
|
Dobrý den,drazí kočkaři.Mám dotaz,který není zrovna kočičí,ale mnoho kočkařů má i pejsky.Potřebovala bych vědět adresu na nějaké psí forum. Máme potíže s našim psem,naučil se utíkat a už si s ním nevíme rady.Možná mi bude umět poradit i někdo z Vás.Pejsek je kříženec jezevčíka se špicem,je mu šest let a my ho máme čtyři roky /je z ůtulku/.První rok jsme s ním neměli vůbec žádný problém. Přišel čas očkování proti vzteklině /bydlíme na vesnici/ a od té doby utíká.Už se nám dařilo mu v ůtěcích zabránit, ale naučil se přelézat vrátka a už nevíme jak s ním dál.Nemáte někdo podobný problém,který jste třeba už vyřešili?
Děkuji předem za každou radu Jana A. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Problém s pejskem Přitlapkováno: 19. 9. 2007 19:16:34 |
|
|
Namátkou www.mujpes.cz , psí forum na www.ifauna.cz ...
Můj soukromý názor je, že jezevčík i špic jsou tuším obojí lovecká plemena a v pesanovi se asi probudily lovecké pudy. Asi bude zapotřebí ho začít cvičit .... ale fakt jen odhaduju ...
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana A.
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 9. 2007 19:30:16 |
|
|
April, děkuji moc za kontakty.S tím výcvikem to není tak jednoduché.Na cvičení je už dost starý a navíc kombinace jezevčík+ špic=něco horšího než mazaná kočka /aspoň v našem případě/.Takovýho lumpa mazanýho jen tak nepotkáte.Jana A. |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Problém s pejskem Přitlapkováno: 19. 9. 2007 19:41:56 |
|
|
Jana A. napsal: | April, děkuji moc za kontakty.S tím výcvikem to není tak jednoduché.Na cvičení je už dost starý a navíc kombinace jezevčík+ špic=něco horšího než mazaná kočka /aspoň v našem případě/.Takovýho lumpa mazanýho jen tak nepotkáte.Jana A. | Nepíšete jestli je to pes,nebo fenečka.Pes utíká,fenečka se více drží pána.Jestli není vykastrovaný tak ho nechte vykastrovat,cítí na dálku hárající fenky,Mám také pejska,který utíkal jako mladý dnes 7letý se už drží doma. |
|
|
Odpovědět
|
|
chatul
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 9. 2007 19:42:36 |
|
|
Co takhle http://www.psycholog-psu.com ? Pravda, je trošku svérázný, ale kamarádce skvěle pomohl s pesanem. Je tam i poradna. |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana A.
|
Předmět: Přitlapkováno: 20. 9. 2007 19:28:47 |
|
|
Milá beto, ten náš lump je pejsek. O kastraci jsme také přemýšleli.Mám ale už jednu zkušenost s kastrací takhle starého psa, který byl po tom zlý a nevrlý a stejně mu to v útěcích nezabránilo. Nemáte někdo třeba zkušenost s obojky na elektriku? Jen jsem o nich slyšela, tak nevím jestli by to pomohlo.Vím, že jsem na kočičím foru a že téma není kočičí a tak jsem moc ráda, že mi radíte.Jana A. |
|
|
Odpovědět
|
|
IMI
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 9. 2007 16:46:52 |
|
|
Jana A. napsal: | April, děkuji moc za kontakty.S tím výcvikem to není tak jednoduché.Na cvičení je už dost starý a navíc kombinace jezevčík+ špic=něco horšího než mazaná kočka /aspoň v našem případě/.Takovýho lumpa mazanýho jen tak nepotkáte.Jana A. |
mne tuhle zaujaly vycvikove obojky zvane neviditelny plot http://www.elektricke-obojky.cz/ |
|
|
Odpovědět
|
|
|