<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Kateřina Urbanová
|
Předmět: Kočička Přitlapkováno: 2. 1. 2008 13:05:55 |
|
|
Dobrý den, jsem zde nová, ale musím se podělit o radost, která naši rodinu čeká v neděli. Po dlouhém schánění a připravách knám přibyde holčička sphynxe na kterou jsem čekala dlouhou dobu. Jsem ráda, že jsem objevila toto forum a najdu zde plno užitečného k její výchově a hlavně co se týče výstav a chovu, tšchto koček. Velké poděkování panu Pavlikovskému který mě umožnil se začít tomuto plemenu věnovat a dal mě šanci. Velké díky a už aby byla neděle a holčička už byla doma. Mám na výběr ze dvou bud lilu nebo želvovinovou, ale nevím co tedy přivezu knám do rodiny. Budu se řídit srdíčkem, která z těch dvou mě za něj chytne. Pak se sváma podělím o nové dojmy. Všem tady krásný nový rok a hodně štěstí |
|
|
Odpovědět
|
|
fofo177
Založen: 08.09.2007 Příspěvky: 972 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 1. 2008 19:31:35 |
|
|
Gratuluji k budoucímu členu rodiny a věřím že přinese samou radost a spoustu nových a netušených zážitků. A jinak je to přesně tak, že si kotě toho "svého" majitele vybere samo (pokud je jich víc na výběr), když skočí budoucímu majiteli do klína a začne blahem vibrovat, jen tak mimochodem, jestli se u pana Pavlíkovského jedná o chovnou stanici z Brna, tak jejich kocour Garfield a kočička Goldie mě fakt dostali hned v první minutě, byli jedním slovem úžasní. Ještě jedna poznámečka, aby nebyl ve fóru chaos a spousta nových vláken, tak pokud je již nějaké vlákno k problematice založeno, je dobré psát příspěvek do toho, takže tohle např. do vlákna "Čekatelé na sphynxe" (to je jen rada aby administrátoři nebrblali )
Ještě jednou gratuluji a s budoucím sphynxíkem přeji ty nejlepší zážitky _________________ Olda & Felis & Charlie & Naranja & Mr. Big
http://www.mooncat.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
fofo177
Založen: 08.09.2007 Příspěvky: 972 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 1. 2008 12:57:42 |
|
|
Tak co, je už sphynxík doma? _________________ Olda & Felis & Charlie & Naranja & Mr. Big
http://www.mooncat.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Kateřina Urbanová
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 1. 2008 17:26:33 |
|
|
fofo177 napsal: | Tak co, je už sphynxík doma? | Dobrý večer, ano Čakynka už je doma a vědět co jsou tyhle číči zač už by byla doma dávno. Je to nádhera a neuvěřitelnej mazel od první chvíle. Ničeho se nebojí a je prostě úžasná a vychovaná. Jakmile jsme ji ukázaly kam má chodit na záchůdek, tak se nám nestalo aby to udělala jinam. Spinká v posteli jako miminko a prostě sme z ní nadšeni . Je báječná |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 1. 2008 21:53:34 |
|
|
[/quote] Dobrý večer, ano Čakynka už je doma a vědět co jsou tyhle číči zač už by byla doma dávno. Je to nádhera a neuvěřitelnej mazel od první chvíle. Ničeho se nebojí a je prostě úžasná a vychovaná. Jakmile jsme ji ukázaly kam má chodit na záchůdek, tak se nám nestalo aby to udělala jinam. Spinká v posteli jako miminko a prostě sme z ní nadšeni . Je báječná [/quote]
Vítej v klubu, Katko! Nadšeni jsme z nich všichni do jednoho, a každý z nás má toho nebo tu prostě NEJ!!! Jsou to neuvěřitelná stvořeníčka, osobnosti každým coulem, ten náš nás dnes a denně něčím dostává. Tak přeju spoustu nádherných společných zážitků a ať všem dělá Čakynka jen a jen radost. A kteráže z těch dvou koťat to nakonec je? _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Kateřina Urbanová
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 1. 2008 10:22:32 |
|
|
Dobrý večer, ano Čakynka už je doma a vědět co jsou tyhle číči zač už by byla doma dávno. Je to nádhera a neuvěřitelnej mazel od první chvíle. Ničeho se nebojí a je prostě úžasná a vychovaná. Jakmile jsme ji ukázaly kam má chodit na záchůdek, tak se nám nestalo aby to udělala jinam. Spinká v posteli jako miminko a prostě sme z ní nadšeni . Je báječná [/quote]
Vítej v klubu, Katko! Nadšeni jsme z nich všichni do jednoho, a každý z nás má toho nebo tu prostě NEJ!!! Jsou to neuvěřitelná stvořeníčka, osobnosti každým coulem, ten náš nás dnes a denně něčím dostává. Tak přeju spoustu nádherných společných zážitků a ať všem dělá Čakynka jen a jen radost. A kteráže z těch dvou koťat to nakonec je?[/quote] Nakonec zvítězila ta želvovinová kočička, ale vybíraly jsme dlouho. Nakonec tatka rozhodl, že se mu více líbí a abych pravdu řekla, tak ta lila je sice hezoučká, ale přece jen tmavší barva zvítězila. A navíc Čakynka byla delší a taková nežnější. Prostě srdíčko zvítězilo nad rozumem. Uvidíme jak se nám bude dařit na výstavách. Všem tady děkuji a přeji hezký den |
|
|
Odpovědět
|
|
Nera Procházková
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 1. 2008 21:51:05 |
|
|
Také se připojujeme ke gratulacím a možná že se potkáme na výstavě _________________ Nera,Cleo,Jack a Žoržetka |
|
|
Odpovědět
|
|
Monika27
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 1. 2008 20:13:27 |
|
|
Také zdravíme a přejeme hodně legrace
Monika a Evsey |