čůrání do peřin
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
JanČe
|
Předmět: čůrání do peřin Přitlapkováno: 2. 12. 2007 12:27:08 |
|
|
Prosím o radu....tady ve fóru je dost odkazů o čůrání mimo záchůdek,ale já se bojím jestli třeba není problém v nemoci s ledvinami...
mám kocourka a kočičku,13 týdnů..Oba chodí krásně na záchod,dokonce zvládli hnedka i dvířka...ale Amálka jednou za čas udělá potřebu do peřin, a to i v případě že v nich zrovna ležím..myslím že jde o nějaký prostest..ale Amálka chodí taky často pít,tak nevím....Jinak nás taky napadlo koupit druhý záchod..poradíte čím to může být? může třeba žárlit na brášku když ho mazlím?-samozřejmě dávám oboum stejně najevo lásku...tak fakt nevím... |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 12. 2007 14:46:50 |
|
|
Náš Adam si včera pročůral-chce se mi říct přímo prochcal-svůj vlastní pelíšek-závěsný na topení, jsem z toho dost vyvalená a taky nevím, co s tím. Jinak chodí vzorně na záchod-možná byl na jeho vkus ne dost čistý-nebyla jsem doma-nebo protest, že jsem nebyla doma, nevím... _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
rychla.zelva
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 12. 2007 15:14:27 |
|
|
Ja jsem vcera prisla domu a cekalo na me prekvapeni v perinach... Mam stejny problem jednou za cas se proste jedna z nasich kocek (nikdy nevim ktera) udela svoji potrebu do perin. Myslim ze tim neco nazncuji kdyz se jim neco nelibi. Ale ted je otazka co? |
|
|
Odpovědět
|
|
|