Kočičí kožich versus psí blešky
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
mixatko.v
|
Předmět: Kočičí kožich versus psí blešky Přitlapkováno: 16. 3. 2008 14:48:44 |
|
|
Dobrý den!
Náš kocour za svůj tříletý život ještě nikdy neměl blešky. Nyní jsme se přestěhovali do paneláku, kde bydlí asi 6 psů.Běhají po schodištích,chodbách a náš kocour má tendenci se na ně aspoň koukat, když né přímo kamarádit s nimi.Též chodíme ven na vodítku. Bojím se, že brzy nějakou blešku přineseme domů. Prosím o radu, jak tomu zabránit a nezkazit kocourovi požitek z prozkoumáváni domu a okolí. Děkuji. |
|
|
Odpovědět
|
|
Kačátko
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 3. 2008 17:03:39 |
|
|
Co takhle koupit obojek proti blecham nebo nakapat za krk frontline? _________________ Kačátko+Elsa, Čičik a Ošklivka |
|
|
Odpovědět
|
|
RadkaK
Založen: 17.07.2007 Příspěvky: 382 Bydliště: Červený Kostelec - Náchodsko
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 3. 2008 6:44:39 |
|
|
Frontline za krk je plně dostačující a rozhodně bych s tím moc dlouho nečekala, protože blechy nejsou jen v srsti psů u vás v domě, ale pravděpodobně všude kde se pejsi pohybují a číhají na nějaký kolemjdoucí kožíšek do kterého by si huply. Včera jsem našemu kocourovi objevila už i klíště, takže jaro je tu a s ním i tyhle mršky kousavý, hned frčím do lékárny koupit Frontline. Je třeba ho ale opravdu aspoň po těch 6 týdnech zopakovat na klíšťata ještě dřív, ale pokud není kočičák venku moc a neprolézá žádné roští, tak to s klíšťákama nebude tak divoký.
S obojkem nemám žádnou zkušenost, přijde mi to u koček jako škrcení zvířete, takže nepoužíváme ani ty obojky na ozdobu, a taky tam může být alergická reakce a i vypadání chlupů na krku kočky, ale to jsem slyšela jen z povídání, opravdu s tím nemám osobní zkušenost. _________________ Radka a kočičáci |
|
|
Odpovědět
|
|
mixatko.v
|
Předmět: Blešky..... Přitlapkováno: 17. 3. 2008 10:07:25 |
|
|
Děkuji za rady, koupím Frontline. |
|