<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
baru
|
Předmět: kočička i lidský záchod Přitlapkováno: 7. 2. 2008 19:12:54 |
|
|
Dobry den,
chtela jsem se zeptat, jestli je tezke naucit kocicku na lidsky zachod a co si o tom celkove myslite. nekomu se to zda nechutne, jinym prakticke...
Dekuji za nazory, B. |
|
|
Odpovědět
|
|
Kačátko
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 2. 2008 20:56:43 |
|
|
Myslím, že to aby kočka používala lidský záchod je trochu proti přírodě, jelikož kočky jsou zvyklé své výtvory zahrabávat. Takže naučit číču na "bedýnku" je rozhodně jednodužší a přirozenější.
A ačkoliv nejsem nijak puntíčkářsky na hygieně lpící, dělit se s kočkou (navíc úmyslně) o záchodové prkýnko se mi popravdě taky trochu ekluje. _________________ Kačátko+Elsa, Čičik a Ošklivka |
|
|
Odpovědět
|
|
Smeny
|
Předmět: Re: kočička i lidský záchod Přitlapkováno: 9. 2. 2008 17:36:35 |
|
|
baru napsal: | Dobry den,
chtela jsem se zeptat, jestli je tezke naucit kocicku na lidsky zachod a co si o tom celkove myslite. nekomu se to zda nechutne, jinym prakticke...
Dekuji za nazory, B. |
Kdesi, kdysi jsem narazila na popis, jak na to Pry se ma jit postupně. Nejprve přesunout kočičí záchod na vedle toho člověčího, až si číča zvykne tam, tak ji ho dát na ten člověčí a zas čekat, až si na to v klidu zvykne. Pak byla fáze, kdy se udělá do kočičího díra, aby to propadávalo do člověčího, ale ještě stále to vzbuzovalo dojem kočičího, pak se ta díra myslím zvětšila a nebo už rovnou kočičí oddělal...Byl u toho myslím i nějaký speciální kočičí, s vícero spodními částmi odpovídajícími jednotlivým fázím Jako bylo by to fajn, že by se člověk nemusel tahat se stelivem a stále čistit...ale zas ta číča se nenaučí splachovat a tak... |
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie OK
|
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 5. 2009 7:43:18 |
|
|
citace: | Dobry den,
chtela jsem se zeptat, jestli je tezke naucit kocicku na lidsky zachod a co si o tom celkove myslite. nekomu se to zda nechutne, jinym prakticke... Smile
Dekuji za nazory, B.
|
Počítejte s tím, že pokud se kočka vykaká do lidského záchoda a nebude poblíž někdo, kdo by to okamžitě spláchnul, tak to bude smrdět, a to tak že dost. |
|
|
Odpovědět
|
|
lilinka
|
Předmět: re Přitlapkováno: 15. 5. 2009 15:30:07 |
|
|
podľa mňa je to dobrý nápad. ak sa dá výplň tak,že bobek padne do vody,tak je po probléme. ja používam cast best oko plus/ teda nie ja ale mačky/ a je mi to figu platné,ked to číča nezahrabe a je smrad jak v opičárni. a toto by bolo riešenie. a ak by som už mala zábrany použiť wc po mačke/čo nemám, a prečo aj, ked mačka spáva so mnou v posteli / streknem dosku prípravkom antibakteriál za 0,7 eura,pretriem papierom a je. je to menšia oštara ako čistiť mačacie záchody a vláčiť stelivo. |
|
|
Odpovědět
|
|
|