Síť na okna
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Esme
|
Předmět: Síť na okna Přitlapkováno: 15. 3. 2008 20:37:12 |
|
|
Zdravím všechny kočkomily.
Loni v létě jsem se ujala opuštěného koťátka, teď je z něho krásná bytová kočenka jménem Ťapka.
Blíží se čas, kdy budu muset řešit nebzpečí pádu z otevřeného okna.
/ Loni v létě stačilo dát pozor, aby pod otevřeným oknem nebyla přistavená židle./
Jako nejchůdnější se mmi jeví objednat síť na míru od firmy KV Řezáč.
Prosím o radu, jak tuto síť upevnit na dřevěná okna. Je nutné nakopupit i napínací lanka, smyčky, karabinky, svorky a napínáky?
Za odpovědi předem děkuji.
Esme + Ťapka |
|
|
Odpovědět
|
|
Nera Procházková
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 3. 2008 21:12:52 |
|
|
Ahoj Esme,
tak co k tomu dodat,mi máme v jednom okně klasickou síť proti komárům a mouchám přidělala jsem jí do dřevěného okna napínáčkama z balkonu a drží to super a dneska jelikož bylo krásně okno bylo otevřené cca 4 hodiny a moji zvědavci kočičáci nic jen seděli před a koukaly ovšem nevím jak by to bylo bezpečné kdyby se o to opřely.
Jinak co máme vymyšlené na celí balkon je že dáme nahoru z každé strany napínací šroub na hmožděnku a lanko a napneme tam takovou sít - vypadá to jako klasická pletivo ale není to z drátu ale je pouze umělá hmota koupila jsem to v železářství a metr délky na 1,5m šířky a oko je 2cm,takže jedem metr stál cca 12,-kč i s ostatním materiálem nás to přišlo na necelé 200,-kč takže teď zbývá namontovat a kočičáci mžou na balkon
Doufám že ti to trošku pomohlo _________________ Nera,Cleo,Jack a Žoržetka |
|
|
Odpovědět
|
|
Raika
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 214 Bydliště: Rožnov p. Radh.
|
Předmět: Síť na okna Přitlapkováno: 20. 3. 2008 11:50:20 |
|
|
Sítě do oken plastových i dřevěných na objednávku jsem našla na adrese http://www.styltex.com . Nezkoumala jsem to ale nijak podrobně, jen je tam možno si vytvořit kalkulaci, je tam montážní návod a popis, jak změřit okno. Před dodáním pošlou fakturu a vzorek sítě. _________________ Raika + Mína + Kira + Denny |
|
|
Odpovědět
|
|
|