Kakací problém
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Berush Anonymní
|
Předmět: Kakací problém Přitlapkováno: 27. 2. 2005 22:16:10 |
|
|
Ahoj, od pondělka jsme majiteli krásné britské holčičky. Začíná si už zvykat na novou rodinu. Ale: baštit zu nás začala ve čtvrtek večer, zatím jen jednu porci v sobotu 2 a v neděli 3. Čurat chodí od začátku bez problémů na záchůdek. Ale nikde jsme ještě nenašli kakání. V záchůdku nebylo, prohlédla (nevím jestli dost důkladně, ale nikde nic ani nesmrdí) jsem pokoj a kde přebývá a nikde nic. Zkusila jsem na tuto noc dát ještě jeden záchůdek.... Pití má samozřejmě k dispozici pořád a pít chodí. Než jsme si ji odváželi domů, byla právě vykakaná. Prosím, poraďte. |
|
|
Odpovědět
|
|
paja Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 2. 2005 14:18:02 |
|
|
Myslím, že to není. Když jsme si přivezli naši kočičku tak také nepapala,nečůrala a ani nekakala. Nejmíň 3 dny vůbec nic nejedla,nepila a na záchodek také nechodila. Pak začla postupně jíst, čůrat a poprvé kakala až tak za týden. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 2. 2005 14:35:38 |
|
|
Ali nám také poprvé kakal až po týdmu, myslím, že je to normální, jako u lidí (moje mamka má stejný problém když je v jiném prostředí )
Jestli to ale bude trvat déle než do středy tak bych radši kontaktovala veterináře, alespoň pro radu po telefonu! |
|
|
Odpovědět
|
|
Berush Anonymní
|
Předmět: Děkuji všem za odpověď Přitlapkováno: 28. 2. 2005 20:22:57 |
|
|
do rána jsme se dočkali i bobku. Nevím, jestli za to může druhý záchůdek nebo prostě přišel správný čas, ale ...prostě je to tam.
Nadšená začínající chovatelka
Berush
jo před časem jsem psala příspěvek na téma kočička versus dítě a je to opravdu bez problémů. Naše čtyřnohá slečna si tu dvounohou drží od těla, nejraději má, když malá spí a může na ni nakukovat do postýlky, a přemýšlí jak je možné, že to malé uběhané upovídané stvoření je zticha a v klidu. |
|
|
Odpovědět
|
|
|