<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Chovatel
|
Předmět: CHOV koček - nové téma Přitlapkováno: 31. 7. 2008 9:18:35 |
|
|
[color=orange][/color] FILIPE uvedte ty duvody pro ty co jsou tu noví,Mé třetí téma je obratem zastaveno! PROTOŽE jsem chovatel, Tu špíni v pol. chov koček,téma chovatel necháváte stále.Dělá to na mně dojem ,že zde pusobí organizace kočičí pracky.Starší generace ví o čem mluvím,vcypadáto,že příspěvky můžou psát jen ti,co se hodí. |
|
|
Odpovědět
|
|
Andyg
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 11. 2008 11:30:16 |
|
|
Vazeny pane,
dovoluji si po precteni nekolika clanku napsat nekolik radku i ja. Nechapu jak se muzete hrde jmenovat "chovatel", pokud se chovate ko kockam jen jako k veci za kterou se plati penize a vubec se o kocky nestarate. To, ze prodavate lidem kotata s vselijakymi nemocemi a rikate lidem ze jsou kotata zdrava, odcervene atd. uz rika vsechno. Vy jste proste podvodnik.
CHovatelem se muze nazivat jen ten, kdo vi o kolik kocek je schopen se postarat, aby byli zvirata zdrave, syte a aby kazda kocicka dostala svoji cast lasky. Je mi uprimne lito tech Vasich kocek, je mi lito kotatek ktere se Vam narodi a ktere ve vetsine pripadu maji nejakou nemoc a je mi lito i lidi, ktere si od Vas koupi kotatko.
Osobne si myslim, ze CSCHK a FIFE musi kontrolovat podminky chovnych stanic ktere maji vice nez 5 kocek.
S pozdravem,
Andrej |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: CHOV koček - nové téma Přitlapkováno: 17. 11. 2008 15:39:53 |
|
|
Chovatel napsal: | FILIPE uvedte ty duvody pro ty co jsou tu noví,Mé třetí téma je obratem zastaveno! PROTOŽE jsem chovatel, Tu špíni v pol. chov koček,téma chovatel necháváte stále.Dělá to na mně dojem ,že zde pusobí organizace kočičí pracky.Starší generace ví o čem mluvím,vcypadáto,že příspěvky můžou psát jen ti,co se hodí. |
Patřím k vámi proklamované "starší" generaci a vím, o čem mluvíte, a přesto-nebo možná právě proto- nechápu vaši drzost, se kterou zaplevelujete toto fórum milovníků koček svými rádobyradami a "moudry". Od vás bych si v životě žádné zvíře nekoupila a kdyby to bylo v mé moci, takovým, jako jste vy, bych doživotně zakázala vlasnit cokoliv živého kromě much, komárů a podobné havěti. Když jsem se dívala na vaše webovky, bylo mi z toho nanic. Jak si množitel jako vy může říkat "chovatel", to naprosto nejsem schopná pochopit.
Dejte už tady pokoj a odstěhujte se někam, kde vás někdo bude chtít poslouchat, tady o vás evidentně nikdo nestojí.
A podotýkám, že absolutně nemám nic společného s kýmkoliv zde na tomto webu vyjma lásky ke kočkám a zvířatům všeobecně.
Jděte už konečně do háje, pane "chovateli"! _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: CHOV koček - nové téma Přitlapkováno: 17. 11. 2008 15:46:26 |
|
|
tatiana napsal: | Chovatel napsal: | FILIPE uvedte ty duvody pro ty co jsou tu noví,Mé třetí téma je obratem zastaveno! PROTOŽE jsem chovatel, Tu špíni v pol. chov koček,téma chovatel necháváte stále.Dělá to na mně dojem ,že zde pusobí organizace kočičí pracky.Starší generace ví o čem mluvím,vcypadáto,že příspěvky můžou psát jen ti,co se hodí. |
Patřím k vámi proklamované "starší" generaci a vím, o čem mluvíte, a přesto-nebo možná právě proto- nechápu vaši drzost, se kterou zaplevelujete toto fórum milovníků koček svými rádobyradami a "moudry". Od vás bych si v životě žádné zvíře nekoupila a kdyby to bylo v mé moci, takovým, jako jste vy, bych doživotně zakázala vlasnit cokoliv živého kromě much, komárů a podobné havěti. Když jsem se dívala na vaše webovky, bylo mi z toho nanic. Jak si množitel jako vy může říkat "chovatel", to naprosto nejsem schopná pochopit.
Dejte už tady pokoj a odstěhujte se někam, kde vás někdo bude chtít poslouchat, tady o vás evidentně nikdo nestojí.
A podotýkám, že absolutně nemám nic společného s kýmkoliv zde na tomto webu vyjma lásky ke kočkám a zvířatům všeobecně.
Jděte už konečně do háje, pane "chovateli"! |
Tatiano,koukněte na datum kdy byl příspěvek chovatele psán,není potřeba opět rozviřovat toto téma:-))) Bětka |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 11. 2008 15:49:31 |
|
|
Ach jo, vyskočilo to na mě jako nové téma a na datum jsem nekoukla-polepším se. Rozhodně nemíním cokoliv vířit _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|