<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Misankka
|
Předmět: Kapky krve u výkalů Přitlapkováno: 5. 4. 2009 14:22:04 |
|
|
Dobrý den,chtěla bych se na něco zeptat:
máme skoro 7 měsičního kocourka a včera jsem mu koupila nové stelivo,které se liší od těch minulých: jsou tam takové jako kdyby větši průhledné krystalky a jmenuje se to Happy cat!Je to poměrně drahé (3l-150Kč.)a to koucourkovi vůbec nesvědčí!Kaká mimo,nikdy to nedělal!Jenže teď když je to na podlaze,mám možnost si to prohlednout!Je to normální hovínko,trochu jako průjem a na některých místech vidím kapky krve!Hodněkrát se stávalo že kocourek na záchůdek vždycky utíkal a po vykonání své potřeby mňoukal!Mám o něj strach!Poradně prosím,co by to mohlo být a čím to způsobené!?Děkuji M. |
|
|
Odpovědět
|
|
Aprilka
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 4. 2009 14:51:51 |
|
|
Je kocourek odcerveny? Pokud ne, tak bych jako prvni zkusila to. Dalsi pricinou prujmu muze byt krmivo, ktere mu nevyhovuje (napr. Whiskas, Kitekat a podobne).
Kdyz jsem nasi kocce poprve dala silikonove stelivo, tak s nim take mela nejprve problem, casem si ale zvykla a ted si ho nemohu vynachvalit. Nekdo doporucuje nejprve michat se stelivem, na ktery je kocka zvykla a pak teprve nechat jen samotne silikonove. _________________ Aprilka, Chiqui a Diego |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Re: Kapky krve u výkalů Přitlapkováno: 5. 4. 2009 18:50:50 |
|
|
Já bych do něj žádnou odčervovací chemii teď necpala, ale vzala bobek na veterinu k otestování. |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: Kapky krve u výkalů Přitlapkováno: 5. 4. 2009 19:26:20 |
|
|
Misankka napsal: | Dobrý den,chtěla bych se na něco zeptat:
máme skoro 7 měsičního kocourka a včera jsem mu koupila nové stelivo,které se liší od těch minulých: jsou tam takové jako kdyby větši průhledné krystalky a jmenuje se to Happy cat!Je to poměrně drahé (3l-150Kč.)a to koucourkovi vůbec nesvědčí!Kaká mimo,nikdy to nedělal!Jenže teď když je to na podlaze,mám možnost si to prohlednout!Je to normální hovínko,trochu jako průjem a na některých místech vidím kapky krve!Hodněkrát se stávalo že kocourek na záchůdek vždycky utíkal a po vykonání své potřeby mňoukal!Mám o něj strach!Poradně prosím,co by to mohlo být a čím to způsobené!?Děkuji M. |
Pokud čekáte nějakou radu,pomoc,napište čím krmíte,třeba je to nevhodným krmením,také je dobrý napsat co je to za kočičku,podle věku kočiny nelze odhadnout proč má krev ve stolici:-)
Bětka,Barunka ,Maruschka a Matěj |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 4. 2009 22:04:29 |
|
|
Naberte bobíš do skleničky a šup s tím k vetovi, ať to pošle do laborky-přesně takhle se projevují taky pěkné mrchy giardie! _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Misankka
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 4. 2009 18:40:48 |
|
|
Krmíme Royal Canin,a konzervy/kapsičky Gourmet Perle.Jedná se o evropskou modrou kočku a je mu 7měsíců |
|
|
Odpovědět
|
|
mystiquefleur
|
Předmět: Krev Přitlapkováno: 20. 3. 2010 16:06:10 |
|
|
Ahoj,
sice si myslím, že Váš případ to nebude, ale mi Miuška bobikala krev. protože papala stelivo (kamínky z DM)! Měla z toho poraněný žaludek nebo střeva. Muselo ji to i bolet v bříšku, protože kulhala a kousala nás, když jsme jí po břiše pohladili. Trvalo to asi dva týdny, než si zvykla po příchodu z utrpení, že má dostatek jídla stále k dispozici. Doufám, že to nebude nic vážného u Vaší kočičky |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 3. 2010 9:06:22 |
|
|
Původní dotaz byl z dubna 2009, což doufám, že už problém byl vyřešen _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
mystiquefleur
|
Předmět: Krev Přitlapkováno: 21. 3. 2010 9:09:11 |
|
|
Já měla taky v úmyslu jít k vetovi, ale protože Miuša byla z útulku v Ostravě, který je v rámci vet.kliniky, tak jsme ještě čekali, jestli to bude pokračovat. Nechtěla jsem letět z Opavy do Ostravy hned kvůli kapce krve. A nakonec to rychle přešlo a od té dobymáme taky klid ) |
|
|
Odpovědět
|
|
|