<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Betty
|
Předmět: Diskuse kočiček Přitlapkováno: 9. 8. 2008 10:16:44 |
|
|
Mám takový nápad. Možná je to hloupost, ale třeba vás to zaujme. Což takhle udělat diskusní fórum pro kočičky a kočičáky? Moc se mi totiž líbí reakce kočiček u některých fotek nebo deníčků. Myslím, že by bylo pěkné nechat naše kočičky diskutovat o tom co je baví, jaké mají problémy, co rády dělají a tak. I kočičky by si mohly vzájemně radit a v lecčem pomoci. Co vy na to?
Kačka |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: Diskuse kočiček Přitlapkováno: 9. 8. 2008 14:38:21 |
|
|
Betty napsal: | Mám takový nápad. Možná je to hloupost, ale třeba vás to zaujme. Což takhle udělat diskusní fórum pro kočičky a kočičáky? Moc se mi totiž líbí reakce kočiček u některých fotek nebo deníčků. Myslím, že by bylo pěkné nechat naše kočičky diskutovat o tom co je baví, jaké mají problémy, co rády dělají a tak. I kočičky by si mohly vzájemně radit a v lecčem pomoci. Co vy na to?
Kačka |
zajímavý nápad,klidně se připojím,pokud mi Barunka s Matějem dovolí,abych tlumočila jejich názory:-))))))))))))))))))
Bětka,Barunka a Matěj |
|
|
Odpovědět
|
|
Kety & Bety
Založen: 10.05.2008 Příspěvky: 4 Bydliště: Bystřice nad Pernštejnem
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 8. 2008 19:26:36 |
|
|
Taky se moc rády připojíme. Bety a Čoky |
|
|
Odpovědět
|
|
mixatko.v
|
Předmět: Diskuze kočiček Přitlapkováno: 9. 8. 2008 21:17:02 |
|
|
Trochu infaltivní,ne? Ale proti gustu.........Nezdvořák by řelk, že jste střele........ |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: Diskuze kočiček Přitlapkováno: 10. 8. 2008 1:10:56 |
|
|
mixatko.v napsal: | Trochu infaltivní,ne? Ale proti gustu.........Nezdvořák by řelk, že jste střele........ |
chachacha,fakt jsem se zasmála."Mixatko.v" si myslím,že střeleně se chová každý,kdo své zvířátko miluje,je jedno jestli je to čičina,nebo nějaké jiné.A protože sem na tuten web chodí většinou lidi,co své kočičky milují snad o něco víc,tak jsme střelený,ale nám to nevadí.Dámy,mám pravdu?
Bětka,Barunka a Matěj |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Re: Diskuze kočiček Přitlapkováno: 10. 8. 2008 9:22:57 |
|
|
chachacha,fakt jsem se zasmála."Mixatko.v" si myslím,že střeleně se chová každý,kdo své zvířátko miluje,je jedno jestli je to čičina,nebo nějaké jiné.A protože sem na tuten web chodí většinou lidi,co své kočičky milují snad o něco víc,tak jsme střelený,ale nám to nevadí.Dámy,mám pravdu?
Bětka,Barunka a Matěj[/quote]
Jasně! Já jsem se svou střeleností dost spokojená. Dokonce jsem na ní hrdá. Pokud by Filip takové fórum založil, jistě do něj nemusí přispívat ten, komu to připadá infantilní a ani si nemusí číst, co tam píší jiní. Myslím, že by to bylo příjemné spestření a odlehčení ostatních fór, kde se většinou řeší i poměrně závažné a smutné věci. Nikomu to nenutím, byl to jenom nápad.
Kačka |
|
|
Odpovědět
|
|
Marge
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 8. 2008 9:30:51 |
|
|
Nejsem ani hloupá, ani důležitá ani se neberu smrtelně vážně.
Miluju své kočky, jsem střelená a jsem na to hrdá.
Takže, proč ne?
Ostatně, dívat se na svět skutečně kočičím pohledem a snažit se to vyjádřit lidskými slovy nebude snadné. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 8. 2008 10:16:13 |
|
|
Taky mi ten nápad připadá infantilní, ale zároveň taky říkám-a proč ne? Asi bych tam nepřispívala, ale pobavit bych se tam zřejmě občas zašla.
Myslím, že infantilně působíme na okolí my všichni - milovníci koček, co si byt "zaneřádíme" různými pelíšky na naprosto nemožných místech. odpočívadly až do stropu, smrdutými kadibudkami různě po předsíních, koupelnách i kuchyních, kočičími hračkami, povalujícími se všude, kam se podíváš, prostě když tzv. normální člověk vleze do bytu k nám, musí nás mít za cvoky Takhle vzato jsem cvok a jsem na to hrdá, a mám cvoka za manžela, na co jsem ještě hrdější _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 8. 2008 15:11:17 |
|
|
Jestli jsem dobře počítala,tak jsme už čtyři praštěné,které jsou ochotny tlumočit názory a vykecávání našich miláčků.Snad to stačí k tomu,aby Filip pro naše lásky forum založil.Nevím,jestli se někde nedovolenkuje pošlu mu dotaz.Vypadá to,že Barunka s Matějem se už nemohou dočkat,aby si mohli s ostatními čičíky pokecat.
Bětka |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Diskuse kočiček Přitlapkováno: 10. 8. 2008 21:27:57 |
|
|
Betty napsal: | Mám takový nápad... |
Přečteno, zaznamenáno. Promyslím, co a jak, kam to napasovat. Takže prosím chvilku na realizaci. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
|