<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
turrik
|
Předmět: Kde sehnat kotě? Přitlapkováno: 5. 11. 2008 20:06:47 |
|
|
Jak už jsem někde psala - zamilovala jsem se do plemene birma. S přítelem si chceme pořídit kočičku někdy začátkem příštího roku a nevíme, kam se všude obrátit. Je nám jedno, jestli kočička bude s papíry, nebo bez. U jedné chovatelské stanice jsme si zarezervovali kotě u kočičky, která je možná v očekávání, ale v případě, že ve vrhu nebude žádná kočička na mazlíka, tak máme smůlu. Také jsme se obraceli navšechny ostatní chovatelské stanice, ale jsou tam různé problémy, bud kočička právě koťátka měla, takže už je dlouho mít nebude apod. Proto prosím o radu, kde bychom ještě mohli kotě získat - mimo výše zmíněných chov. stanic, protože tam už jsme opravdu udělali, co se dalo. Všem moc děkuju, za jakoukoliv radu. |
|
|
Odpovědět
|
|
Raika
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 214 Bydliště: Rožnov p. Radh.
|
Předmět: Kde sehnat kotě? Přitlapkováno: 7. 11. 2008 7:54:36 |
|
|
Mrkněte na inzerát tady na MK v inzerci - kočky, kocouřové - je tam birmička Engee, sice už dospělá, ale třeba Vás zaujme. _________________ Raika + Mína + Kira + Denny |
|
|
Odpovědět
|
|
turrik
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 11. 2008 13:15:36 |
|
|
Děkuji, určitě to zkusíme. |
|
|
Odpovědět
|
|
neoexnet
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 4. 2009 9:52:58 |
|
|
Birma je bohužel v čr docela vzácná takže je to trošu problematické si sehnat na mazlíka - také jsem tento problém řešil doporučuji se poohlédnout sousedům do německa nebo polska - sice jsou tam kočky celkově dražší, ale je tam zase celoročně veliký výběr ... _________________ Kočičí motto: Ať už poděláš cokoliv, vždy se snaž, aby to vypadalo, že to podělal pes .. |
|
|
Odpovědět
|
|
AngelikadeSance
|
Předmět: Birma Přitlapkováno: 15. 4. 2009 11:11:28 |
|
|
neoexnet napsal: | Birma je bohužel v čr docela vzácná takže je to trošu problematické si sehnat na mazlíka |
Birma zas až tak vzácná v ČR v dnešní době není, existuje již několik chovných stanic, dle mých zkušeností více než je ve zmiňovaném Polsku . Zrovna teď vím o několika jarních vrzích u nás.
Případní zájemci najdou seznam CHS zde:
http://www.modrykocour.cz/odkazy.php?cat=2&r=&p=3
http://www.sacredbirma.eu/
PS: dotaz na Birmu je z 11/2008, paní už má Ragdolla
DK, Bellis perenis |
|
|
Odpovědět
|
|
neoexnet
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 4. 2009 11:30:18 |
|
|
joo, toho jsem si nevšiml ... já si ve finále místo Birmy pořídil bílou britku ... no a teď se vše točí kolem našeho nového přírůstku mainského mývalího kocourka
PS: není potřeba citovet příspěvek nad Tvým, vypadá to pak trošku chaoticky _________________ Kočičí motto: Ať už poděláš cokoliv, vždy se snaž, aby to vypadalo, že to podělal pes .. |
|
|
Odpovědět
|
|
BadCharlotte
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 4. 2009 15:33:19 |
|
|
neoexnet napsal: | no a teď se vše točí kolem našeho nového přírůstku mainského mývalího kocourka |
Kocourek vypadá fakt krásně (Ikdyž jen na té pidifotečce) Kolik mu je? |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
turrik
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 4. 2009 23:01:11 |
|
|
Moc všem děkuju za rady, ale už od února máme doma ragdollku a zanic na světě bych už neměnila |
|
|
Odpovědět
|
|
|