teplotní rozdíly
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
BlackOrchid
|
Předmět: teplotní rozdíly Přitlapkováno: 9. 11. 2008 16:27:18 |
|
|
Náš Mike je ten typ kocouře, kterého to navždy potáhne ven, a tak rád sedává na balkoně a pozoruje okolí. Jenže už začíná být zima a já nevím jak dlouho ho mohu na balkoně nechávat? Navíc nevím jak kočka snáší prudký teplotní rozdíl byt - balkon? V bytě hodně topím, protože siamák Kimmča je docela zimomřivý a pořád vyhledává topení nebo ke mě leze pod deku. Takže existuje nějaká rada do jaké minimální teploty můžu Mikeho pouštět na balkon, popř. na jak dlouho? On by tam proseděl hodiny. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 11. 2008 17:23:17 |
|
|
Já myslím že kočka sama nejlépe ví kdy je jí zima. Než nám vyměnili okna za plastová tak jsme měli v balkónových dveřích kočičí dvířka a kočky mohly chodit ven podle chuti a chodily tam často a s velkou chutí. Dnes dvířka nemáme, ale když balkonové dveře otevřu vždycky mi na balkon některá kočka proklouzne. Hlídám si to pouze v případě že se chystám odejít, jinak už vím že si kočky samy mňouknou nebo zaškrábou když chtějí domů. Nastydlé nikdy nebyly, dokonce si myslím že jsou odolnější a zdravější. Řekla bych že víc než na teplotě záleží na počasí - raději si vyrazí na procházku za slunečného dne i když je třeba -10°C než třeba za deště a mlhy kdy je teplota +10°C. |
|
|
Odpovědět
|
|
Karin
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 11. 2008 19:32:07 |
|
|
Alena V. napsal: | Než nám vyměnili okna za plastová tak jsme měli v balkónových dveřích kočičí dvířka a kočky mohly chodit ven podle chuti a chodily tam často a s velkou chutí. Dnes dvířka nemáme |
Ale lze je instalovat i do plastových, sklenáři to umí Vzali si u nás míru na tabuli a odvezli si kočičí dvířka a do 14 dnů přijeli s novou tabulí s již zapuštěnými dvířky, tabule během 5 minut vyměnili a bylo to. Nemůžu si ten systém vynachválit, kočičky chodí ven i v noci. |
|
|
Odpovědět
|
|
|