<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Leemet
|
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
|
|
Odpovědět
|
|
hanah.cz
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 2. 2009 16:14:52 |
|
|
Jakmile manžel viděl odkaz, který sem vložila Leemet, tak hned začal přeměřovat a vymýšlet A výsledek na sebe zdá se nenechá dlouho čekat. V nejbližších měsících nebude mít nejspíš čas, ale jak ho znám, tak do léta máme obdobné "šprlení" na stěně taky Zasněně hledí na zeď a živě mě líčí, jak tam už kočičandu vidí lozit |
|
|
Odpovědět
|
|
hanah.cz
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 3. 2009 10:53:08 |
|
|
hanah.cz napsal: | Jakmile manžel viděl odkaz, který sem vložila Leemet, tak hned začal přeměřovat a vymýšlet A výsledek na sebe zdá se nenechá dlouho čekat. V nejbližších měsících nebude mít nejspíš čas, ale jak ho znám, tak do léta máme obdobné "šprlení" na stěně taky Zasněně hledí na zeď a živě mě líčí, jak tam už kočičandu vidí lozit |
Tak jsem manžela podcenila.. Je velice akční a mohlo mě napadnout, že nehrozí jeho "jak se oteplí, tak to někdy na jaře kočičákovi vyrobíme". Neuběhl ani měsíc a lezení je hotové. Pokud máte zájem, tak pro inspiraci se koukněte http://bemba.rajce.idnes.cz/kocourovo_lezeni/ Při prvních nejistých krůčcích (ještě nenamořené a bez potažení kobercem) měla kocouřice hned letecký den ale trefila se s přistáním přesně na sedačku, takže naprosto v pohodě. Dnes to má terpve druhý den, ale už je při cestě nahoru viditelně jistější, pěkně střídá levou pravou. Dolů ještě trochu nejistoty má, ale rychle se učí |
|
|
Odpovědět
|
|
vetka.M
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 3. 2009 11:06:33 |
|
|
tak to je bomba...další manžel na dračku...já bych chtěla taky něco takového, ale asi se budu muset kladivem a vrtačkou přizabít sama |
|
|
Odpovědět
|
|
Leemet
|
Předmět: lezení Přitlapkováno: 2. 3. 2009 10:02:09 |
|
|
Nádhera! Manžel je moc šikovnej |
|
|
Odpovědět
|
|
Sisinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 3. 2009 10:18:38 |
|
|
Ano moc moc šikovnej pán..mám stejný problém bydlím v pronajatém bytě takže na nějaký přestavby a velký vrtání do zdi můžu zapomenout Ale myslím že tohle bych mohla zkusit. Je to skvělej nápad. |
|
|
Odpovědět
|
|
anetka
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 3. 2009 19:07:03 |
|
|
Ano, mi už máme vybraný stromek ze kterého se při troše štěstí stane strom, ale chtěla bych se zeptat jak tlusté by sme měli koupit sisalové lano a jak udělat různé boudičky nebo je raději koupit? _________________ Expert na nemoci Čert, Profesionální kaskadér Miky a Profesor přírodních věd Matiáš |
|
|
Odpovědět
|
|
Raika
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 214 Bydliště: Rožnov p. Radh.
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 3. 2009 12:31:35 |
|
|
anetka napsal: | Ano, mi už máme vybraný stromek ze kterého se při troše štěstí stane strom, ale chtěla bych se zeptat jak tlusté by sme měli koupit sisalové lano a jak udělat různé boudičky nebo je raději koupit? |
Na stromek, pokud je pěkný, není vůbec nutné dávat sisalové lano (nebo prádelní šňůru), stačí tam připevnit doskokové (nebo taky chrápací) plochy třeba z překližky, která se potáhne kobercem nebo nějakou chlupatou látkou (my jsme ji přicvakali sponkovačkou).
Nápad manžela hanah je úžasný, kdybych už neměla šplhací strom z břízy a k němu dvě velké odpočívací "police", asi bych manžela na tohle nalákala. V tomhle ho musím spíš brzdit, chtěl naší kočence udělat pod stropem takové lávky, ve zdech díry, aby mohla do všech pokojů proběhnout vrchem...
Když byl šplhací strom čerstvě vyrobený, byli jsme hodně zklamaní, kočka se bála na něj vylézt, při slézání nám padala, visela za tlapky...po čase však zvládá skoky naprosto bravurně. _________________ Raika + Mína + Kira + Denny |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 3. 2009 19:00:08 |
|
|
Ještě doplním Raiku - myslím si že otevřená odpočívadla jsou kočkám příjemnější než uzavřené boudičky. Naše kočky budky naprosto ignorují, nejraději mají rovná odpočívadla nebo prověšené pelíšky jako např. tady http://www.modrykocour.cz/kockogalerie-kocour.php?id=37503 |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 3. 2009 22:50:33 |
|
|
Moje kočky lezou i do těch boudiček, hlavně když se honí a jedna tam vlítne a pak se packujou, jedna z budky, druhá zvnějšku-je to sranda se na ně dívat.
Ty prověšené pelíšky jsou ale favoriti i u nás, čím víc, tím líp. O něj jsou schopné se servat. A taky je v kurzu válec, ten miluje Olivka.
Naše prostě odpočívadla fakt využívají na 100%. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|