Hovězí maso
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Jája Anonymní
|
Předmět: Re: Hovězí maso Přitlapkováno: 15. 10. 2005 10:55:32 |
|
|
buracek napsal: | Prosím naše osmiměsíční kočička má moc ráda hovězí maso.Dostává ho denně , nakatrujeme jí ho dáme zmrazit a pak jí ho dáme rozmražené po jednotlivých dávkách na misku.Doslech jsem se že jí můžeme začervit a moc jí ublížit.Odčervujeme ji pomocí tabletek dle návodu veterináře , prosím je to pravda že jí můžeme ublížit a pokud ano jak to napravit a v jakých dávkách případně může týdně maso dostat.Jinak jí granule a vše ostatní |
No já nevím, ale pokud kupujete maso v běžných obchodech tak tam se může dostat jen maso kontrolované a pokud ho dostává kočka přemražené a pravidelně ji odčervujete tak se nemusíte ničeho bát. Já dávám syrové maso tak 2 - 3x týdně a nikdy jsem neměla s parazity problémy. |
|
|
Odpovědět
|
|
Thelma
Založen: 01.07.2005 Příspěvky: 48 Bydliště: Valašské Meziříčí
|
Předmět: Hovězí maso Přitlapkováno: 15. 10. 2005 17:06:09 |
|
|
dávám syrové maso taky denně a nemám s tím problémy.Střídám kuřecí prsa s hovězím zadním a občas s rybou.Pokud dáváte kočce maso,kter¨é kupujete i pro sebe,tak by mělo stačit odčervovat 2x do roka,jak je běžné. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 10. 2005 8:59:51 |
|
|
Pokud vím, tak přemražené hovězí (minimálně 48 hodin) by mělo být OK. S kuřecím je trošku problém - nebezpečí salmonely, která se přemražením nezničí. Já mám štěstí, Ali maso nežere a Rafiq miluje vařené kuřecí. Jinak co se týče odčervení, z kupovaného masa by ho dostat neměl, ale kdo ví... Hlavní je pravidelně odčervovat. |
|
|
Odpovědět
|
|
|