<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Izzy
|
Předmět: Předplatné Přitlapkováno: 1. 2. 2009 10:39:16 |
|
|
Dobrý den,
omlouvám se jestli začínám zdvojené vlákno, ale nikde jsem toto téma nepostřehla. Dnes jsem byla u nás ve dvou velkých trafikách a chtěla jsem si koupit nějaký měsíčník o kočkách. Je začátek roku, tak bych si chtěla zaplatit nějaké předplatné, třeba i několik. Byla jsem však velmi překvapená, že ani v takových velkých centrech neměli v trafice o kočkách vůbec nic. Měli toho spoustu o koních, o psech a akváriich, ale kočky nikde. Vím že jsem dřív někdy něco viděla, teď ale nějak nemám štěstí. Můžete mi poradit něco o kočkách co pravidělně vychází? Děkuju moc |
|
|
Odpovědět
|
|
AngelikadeSance
|
Předmět: Naše kočky Přitlapkováno: 1. 2. 2009 11:43:09 |
|
|
Já vím o časopise Naše kočky
Tady je odkaz: http://www.i-minerva.cz/nase_kocky/predplatne.php
Cena celoročního předplatného je 468 Kč, tj. za jedno číslo 39 Kč. Předplatné je možné objednat pouze do konce kalendářního roku.
Když tam napíšete nebo zavoláte, že si zaplatíte celou částku, dle mě pošlou i dvě předcházející z tohoto roku.
Občas tam přidají i nějakou dobrůtku pro kočičky.
A. |
|
|
Odpovědět
|
|
Izzy
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 2. 2009 11:47:57 |
|
|
Jé děkuju moc Myslím, že je to časopis, co jsem už někde viděla. Odeslala jsem jim formulář i s poznámkou, že chci i čísla 1a 2. Snad to bude oki a mají je. Už se těším. |
|
|
Odpovědět
|
|
AngelikadeSance
|
Předmět: Naše kočky Přitlapkováno: 1. 2. 2009 12:50:45 |
|
|
Jak které číslo, ale jsem zatím spokojená
A. |
|
|
Odpovědět
|
|
Zuzana Maršíčková
|
Předmět: Re: Předplatné Přitlapkováno: 16. 2. 2009 16:05:59 |
|
|
Pokud uvažujete o chovu, můžete si objednat Informační zpravodaj chovatelů koček, který vydává Sdružení chovatelů koček (ČSCH/FIFe).
http://www.schk.cz/schk/IZ_2008.htm
zm
Izzy napsal: | Dobrý den,
omlouvám se jestli začínám zdvojené vlákno, ale nikde jsem toto téma nepostřehla. Dnes jsem byla u nás ve dvou velkých trafikách a chtěla jsem si koupit nějaký měsíčník o kočkách. Je začátek roku, tak bych si chtěla zaplatit nějaké předplatné, třeba i několik. Byla jsem však velmi překvapená, že ani v takových velkých centrech neměli v trafice o kočkách vůbec nic. Měli toho spoustu o koních, o psech a akváriich, ale kočky nikde. Vím že jsem dřív někdy něco viděla, teď ale nějak nemám štěstí. Můžete mi poradit něco o kočkách co pravidělně vychází? Děkuju moc |
|
|
|
Odpovědět
|
|
Izzy
|
|
|
Odpovědět
|