Vakcína na alergii na 3 měsíce?
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
turrik
|
Předmět: Vakcína na alergii na 3 měsíce?
Přitlapkováno: 3. 3. 2009 23:58:51 |
|
|
Zdravím, máme doma takové trápení, které už jsem tady řešila v několika příspě***ách, tak jen ve stručnosti - přítel po týdenním soužití s načí kočičkou na ní dostal alergii. A ze všech možností se nám nejvíce zalíbily vakcíny, které se prý podávají jen 3 měsíce a měli by velice dobře působit. Jenže moje mamka je také alergička a dnes se mi na ně u alergologa ptala a ta jí řekla, že tyhle vakcíny jsou ještě ve zkušební době a že aktuálně je možné dostávat pouze vakcíny na 3 roky, čehož se bojím - jak dlouho by přítel musel snášet příznaky alergie, a jak dlouho by byl ochotnej je snášet? Navíc nechce trvale brát prášky na zmírnění příznaků. Tak se chci zeptat, jestli s těmito vakcínami nemáte někdo zkušenosti. Protože někteří lidé opravdu píší, že tuto vakcínu dostali. A jestli pokud jsou už vůbec v užívání, je možné je podat každému, nebo je zde nějaké omezení - kromě ceny, která se pohybuje kolem 2500, což kdyby mělo pomoc, tak je to zadarmo Moc prosím o jakoukoliv zkušenost... |
|
|
Odpovědět
|
 |
Silvie OK

|
Předmět:
Přitlapkováno: 4. 3. 2009 23:53:39 |
|
|
No otázka je, jaké přesně vakcíny to jsou... Já jsem také podstoupila vakcinaci, kdy mi po malých dá***ách byly vpichovány alergeny, jmenovalo se to desenzibilizace.
Upřímně řečeno, mě osobně to nepomohlo, ale je to taky pár let zpátky, medicína snad už zase pokročila a hlavně, každý regauje jinak. |
|
|
Odpovědět
|
 |
turrik
|
Předmět:
Přitlapkováno: 5. 3. 2009 9:14:04 |
|
|
No tohle by právě měly být nové vakcíny a nemělo by to být klasickým způsobem, jako se podávalo do těď - tedy 2-3 roky, ale mělo by to trvat snad jen měsíc. |
|
|
Odpovědět
|
 |
|