První očkování - Změna chování?
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
kockolit
|
Předmět: První očkování - Změna chování? Přitlapkováno: 28. 1. 2009 12:36:16 |
|
|
Zdravím vás. Měli jste také takový pocit, že se vaše kočka po první vakcinaci chová nějak divně, trochu jinak než předtím. Vyskytli se u vaší kočky nějaké nežádoucí reakce? Už je to pět dní a mám takový pocit, že moje kočka je trochu apatická, mňoukala dvě noci a nechtěla spát, je smutná, méně jí, má řídkou stolici a tak, no prostě jakoby se změnila... |
|
|
Odpovědět
|
|
AngelikadeSance
|
Předmět: reakce na očkování Přitlapkováno: 28. 1. 2009 12:54:01 |
|
|
A co jste očkovali? Reakce na očkování jsou různé. Některá kočka to snáší v pohodě, jiná může být apatická, u jiné se může vytvořit bulka nebo až postvakcinační sarkom (bylo o něm hovořeno v jiných odkazech, doporučuji si přečíst).
Ale 5 dní, to se mi zdá divné. A ten průjem do toho .
Dejte ji ještě dneska, pak bych zašla za vetem, nebo mu aspoň zavolala.
A. |
|
|
Odpovědět
|
|
kockolit
|
Předmět: Re: reakce na očkování Přitlapkováno: 28. 1. 2009 19:22:16 |
|
|
AngelikadeSance napsal: | A co jste očkovali? Reakce na očkování jsou různé. Některá kočka to snáší v pohodě, jiná může být apatická, u jiné se může vytvořit bulka nebo až postvakcinační sarkom (bylo o něm hovořeno v jiných odkazech, doporučuji si přečíst).
Ale 5 dní, to se mi zdá divné. A ten průjem do toho .
Dejte ji ještě dneska, pak bych zašla za vetem, nebo mu aspoň zavolala.
A. |
No tak jedná se o primovakcinaci - Felocellem CVR (Rhinotracheitida, kalciviróza, panleukemie). Proti vzteklině ji očkovat nechci. Tedy nevím, jestli je to možný. Stolice byla posledně celkem formovaná, ale normálně vona se mě mrouská. Má jenom maximálně čtyři měsíce... Že by to byla reakce na očkování? Dneska mi druhej vet říkal, že asi těžko, tak fakt nevím. Že by jen takové cvičení...? |
|
|
Odpovědět
|
|
Sisinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 22. 2. 2009 17:24:30 |
|
|
Ahoj tak my jsme měli s kocourkem stejný problém při prvním očkování. Byl apatický pořád spal a nechtěl jíst. K večeru na něm bylo vidět že mu je zle sotva chodil takže ještě večer jsme sním pro jistotu jeli na pohotovost a měl asi nějakou alergickou reakci píchli mu proti tomu injekci a bylo to ok akorát se bojím přeočkování jak to bude probíhat.. a ve čtvrtek má jít na kastraci |
|
|
Odpovědět
|
|
|