<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
PAVITA
|
Předmět: skrabadlo Přitlapkováno: 20. 5. 2009 9:06:43 |
|
|
AHOJKY vsem,
prosim o radu nebo zkusenosti. Kocicce jsem zakoupila na zooplusu skrabadlo banana leafparadise, je super ,ted potrebuji koupit druhe skrabadlo nejake mensi,ale nevim si rady, v teto rade maji i mensi skrabadla,ale casem jsem zjistila, ze emmicka ani moc nevyuziva sedaci plochy a budky,takze bych chtela nejspise uz jen sloupek,ale chtela bych,aby byl silny a nejlepe, aby byly na te zakladni desce, bez budek a odpocivadel, nevite nekdo o nejakem takovem skrabadle???
dekuji za info
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: skrabadlo Přitlapkováno: 20. 5. 2009 10:08:03 |
|
|
http://www.prokocky.cz/Odpocivadlo-BERT-XXL-x1398
Dlouhý sloupky jsou super na protažení, jsou tlustý a ty schůdky dávaj škrabadalu dobrou stabilitu (máme podobný Anis) a taky se na nich dobře drápe ten plyš _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
mistle
|
|
|
Odpovědět
|
|
mistle
|
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 20. 5. 2009 11:07:36 |
|
|
APRIL a MISTLE, dekuji moc za inspiraci libi se mi ten tip od April a ten barel od Mistle, tak ted se budu muset rozhodnout,jde mi prave jen o tu skrabaci plochu ne o sedatka a tak...To rohove take neni spatne, ale vetsinu rohu budu mit zastavenou...
diky jeste jednou za inspirace
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 20. 5. 2009 11:50:50 |
|
|
Nemate nekdo zkusenost s tim skrabacim barelem???Nevim, jestli by se to kocence libilo ...
diky moc
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
mistle
|
Předmět: Přitlapkováno: 20. 5. 2009 11:57:34 |
|
|
Nebo ještě pokud máte doma nějaké sloupky například od zábradlí, schodů nebo tak podobně, tak je omotejte sisálem. My takto máme škrabadlo vyřešené. Máme omotaný dřevěný sloup od spacího patra a to sloupek je navíc hranatý, a ani to nevadí. Zatím je to bohužel naše jediné škrabadlo, protože na velké zatím nejsou finance ani místo. Ale kocourek si na něj zvykl a nic jiného nám neškrábe. Jen občas koberec, ale to je tak v rámci protahování. Není to nic drastického
Tady jen tak pro příklad jeden prodejce sisálového lana:
http://www.romak.cz/Pages/Lana/Skrabadla.htm |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 20. 5. 2009 12:01:59 |
|
|
To je dobry napad, budeme mit prave do mesice schody,takze planuji omotani sisalem-dekuji za tip (prodejce)
ja uz jedno velke mam,ale chtela bych mit jeste jedno nahore...
presne tak kocenka take obcas koberec, ale pouze v ramci hry, kdyz je rozdovadena a chyta kulicku,tak obcas zatrhne i koberec :)nebo po spinkani se protahuje-je to asi vsude stejne |
|
|
Odpovědět
|
|
|