Krev ve stolici
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
kitkat
|
Předmět: Krev ve stolici Přitlapkováno: 22. 6. 2009 16:52:15 |
|
|
Všimla jsme si, že můj kocour vykadil bobany a na jednom byl krvavý flek. Nevím co to znamená a jestli s tím jít hned k vetovi a co to může znamenat. Kocour chodí ven, nemůže to být třeba to, že žere ostrou trávu? Dík za odpověď. |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: kitkat Přitlapkováno: 22. 6. 2009 18:47:33 |
|
|
kitkat napsal: | Všimla jsme si, že můj kocour vykadil bobany a na jednom byl krvavý flek. Nevím co to znamená a jestli s tím jít hned k vetovi a co to může znamenat. Kocour chodí ven, nemůže to být třeba to, že žere ostrou trávu? Dík za odpověď. |
tráva nebude asi příčinou,jaké byla ta krev,pokud byla červená,mohlo to být způsobeno tvrdým bobkem-zácpou.Prasknutí cévky u konečníku, jak tlačil.Pokud tmavá,až černá,tak bych mazala k vetovi.To je ale jenom můj názor.
BBMM |
|
|
Odpovědět
|
|
kitkat
|
Předmět: Re: kitkat Přitlapkováno: 22. 6. 2009 20:41:14 |
|
|
No právě, že ta krev byla červená a jen flek o velikosti cca bývalýho padesátníku a jinde ne. Nejsem si, ale jistá zda tu krev tam nemohl mít i dřív, ale jelikož si po sobě vše důkladně zahrabe do kočkolitu, tak nejde již poznat jestli tam je nebo není krev. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: kitkat Přitlapkováno: 22. 6. 2009 23:23:09 |
|
|
kitkat napsal: | No právě, že ta krev byla červená a jen flek o velikosti cca bývalýho padesátníku a jinde ne. Nejsem si, ale jistá zda tu krev tam nemohl mít i dřív, ale jelikož si po sobě vše důkladně zahrabe do kočkolitu, tak nejde již poznat jestli tam je nebo není krev. |
Nabrat vzorek a do laborky s ním! Řeším teď totéž, během víkendu jsem si všimla u Klaudýska, že ke konci kadění má krev-dnes už hovko putovalo do laboratoře. Mohou to být paraziti. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|