když kocourkovi vemou kocicku
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Ataner
|
Předmět: když kocourkovi vemou kocicku Přitlapkováno: 8. 8. 2009 14:48:42 |
|
|
Ahoj,
normalně máme doma dvě kočičky, 6timěsíčního kocourka já a 4měsíční kočičku spolubydlící. Jsou spolu furt, ze začátku se sice trochu prali ale ted bez sebe nedaj ani ránu Ale boužel spolubydlící odjela na 14dní na dovolenou a kočičku vzala sebou. Můj kocourek je ted jak bez života, furt spí, vyleze jenom když má hlad a ani hrát si nechce, a to si předtim hrál pořád. Nevíte někdo jak mu mam pomoci?? díky[/b] |
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 8. 2009 15:21:57 |
|
|
Tak ideální řešení by bylo, kdybyste měla 2 vlastní kočičáky, které by byli spolu pořád a nikdo by je nerozdělil Přece jen se spolubydlící nebudete bydlet do konce (kočičího) života, pak by byl kocourek smutný a hůž by se zvykal na případný nový přírustek.
Pokud je kotík smutný, zkuste Feliway. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: když kocourkovi vemou kocicku Přitlapkováno: 9. 8. 2009 15:02:56 |
|
|
Ataner napsal: | Ahoj,
normalně máme doma dvě kočičky, 6timěsíčního kocourka já a 4měsíční kočičku spolubydlící. Jsou spolu furt, ze začátku se sice trochu prali ale ted bez sebe nedaj ani ránu Ale boužel spolubydlící odjela na 14dní na dovolenou a kočičku vzala sebou. Můj kocourek je ted jak bez života, furt spí, vyleze jenom když má hlad a ani hrát si nechce, a to si předtim hrál pořád. Nevíte někdo jak mu mam pomoci?? díky[/b] |
Pořídit vlastní druhou kočku! _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Ataner
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 8. 2009 21:05:30 |
|
|
ano, mam v planu do budoucna pořídit si druhou kocicku ale ted na to neni cas ani finance ale ,,nastesti´´ zacal chodit ven a na Rozu uz ani nepomysli, sice jsem nechtela aby chodil ven nez bude kastrovany ale nasel si cesticku a chodil asi tajně, vzdycky kdyz jsem přišla domu tak tam byl, ale jednou kdyz jsem odchazela jinou cestou tak do peti sekund uz byl venku tak jsem ho jen pozdravila(uz jsem to tušila dřiv když byl vždycky mokrej nebo špinavej) ale co kdyz se mi vraci domu a je stastnej tak at si chodi |
|
|
Odpovědět
|
|
|