luczinka
|
Předmět: průjem u březí kočičky Přitlapkováno: 11. 9. 2009 13:09:38 |
|
|
Dobrý den,
máme problem s čičinou. Od včerejška má pořád průjem chodí na wc několikrát - večer byla 3x a pak i v noci a dnes. Má to světle hnědé a takové kašovité. Dostává granulky Hills kitten, dnes je v 28 dni březosti. Jinak je čilá, hravá, vrní atd..tedka se umejvá. Koťátka má podle sona ok. Uvařila jsem ji kuřecí maso s rýží, ale nechce to. Smectu jsme jí dali stříkačkou na radu doktorky. Čím by to mohla mít. Ostatní kočky co mám jsou ok. |
|
tatiana
|
Předmět: Re: průjem u březí kočičky Přitlapkováno: 12. 9. 2009 6:08:08 |
|
|
luczinka napsal: | Dobrý den,
máme problem s čičinou. Od včerejška má pořád průjem chodí na wc několikrát - večer byla 3x a pak i v noci a dnes. Má to světle hnědé a takové kašovité. Dostává granulky Hills kitten, dnes je v 28 dni březosti. Jinak je čilá, hravá, vrní atd..tedka se umejvá. Koťátka má podle sona ok. Uvařila jsem ji kuřecí maso s rýží, ale nechce to. Smectu jsme jí dali stříkačkou na radu doktorky. Čím by to mohla mít. Ostatní kočky co mám jsou ok. |
Od čeho to je, těžko říct. Pokud se jinak chová normálně, jí, pije, čůrá, hraje si, pokračovala bych 3x denně s aplikací smecty, cca 1 sáček rozdělit do 3. dílů a ty v průběhu dne dát. Mě se to docela osvědčilo.
Můj naháč teď taky měl jeden den ale opravdu šílený průjem, nevím, po čem, jí jen granule a pořád stejné, dostala smectu a druhý den to bylo lepší a pak už v pohodě.
Pokud by se k průjmu přidalo ještě něco dalšího, pak jedině cesta na veterinu, obzvláště je-li kočka v jináči. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|