<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Pinknet
|
Předmět: Royal Canin granule i jiné Přitlapkováno: 15. 11. 2009 21:23:35 |
|
|
Potřebovala bych poradit,zachvíli nám bude 1 rok. Teď papáme royal canin kitten...ale od 1 roku royal canin jsou ruzne druhy, a vubec nevim jake mam vybrat.Mám Britskeho kocoura a chci mu dopřát poříklad i jine granule..Poradíte??Děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: RC Přitlapkováno: 15. 11. 2009 23:17:34 |
|
|
Když si projdete tento strom tématu, najdete tam jistě spoustu inspirací ke kvalitním krmivům - také záleží, co bude Vás škocouur akceptovat. Obecně superprémiová krmiva mu můžete měnit, já dávám 3 různé a dámy si vyberou, na co mají chuť - momentálně Hills, RC a ANF. _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
Blažková Hana
|
Předmět: Re: RC Přitlapkováno: 16. 11. 2009 8:38:13 |
|
|
ZdenkaP napsal: | Když si projdete tento strom tématu, najdete tam jistě spoustu inspirací ke kvalitním krmivům - také záleží, co bude Vás škocouur akceptovat. Obecně superprémiová krmiva mu můžete měnit, já dávám 3 různé a dámy si vyberou, na co mají chuť - momentálně Hills, RC a ANF. |
dobré ráno,
já bych asi zkusila nepřecházet od výrobce k výrobci a kocourkovi bych nabídla
RC British Shorthair - speciální krmivo od RC pro britské kočky.
hezký den
Hanka |
|
|
Odpovědět
|
|
Pinknet
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 11. 2009 9:57:25 |
|
|
Ma stoho už bordel....kdyz si tady přečtu řady rad jaké granule používat tak každý napiše něco jiného atd,,.Ale jinak děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie OK
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 11. 2009 10:05:24 |
|
|
No, ono hlavně každé kočce vyhovuje něco jiného, takže když berete v potaz finanční možnosti majitele kočky + co kočce chutná + co kočce zdravotně prospívá, tak si opravdu každý zvolí něco jiného.
My krmíme teď také RC Kitten a přemýšlím, co potom, ale zřejmě zůstaneme u RC. |
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie OK
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 11. 2009 10:07:26 |
|
|
Ještě bych zapomněla, po RC Kitten zřejmě přestoupíme na Royal Canin Cat Indoor, popř. na special granule pro sphynxe, také od RC. |
|
|
Odpovědět
|
|
Blažková Hana
|
Předmět: Re: Royal Canin granule i jiné Přitlapkováno: 16. 11. 2009 11:47:56 |
|
|
Pinknet napsal: | Potřebovala bych poradit,zachvíli nám bude 1 rok. Teď papáme royal canin kitten...ale od 1 roku royal canin jsou ruzne druhy, a vubec nevim jake mam vybrat.Mám Britskeho kocoura a chci mu dopřát poříklad i jine granule..Poradíte??Děkuji |
(Vaše citace:
Ma stoho už bordel....kdyz si tady přečtu řady rad jaké granule používat tak každý napiše něco jiného atd,,.Ale jinak děkuji)
dobré poledne,
já Vám pravděpodobně nerozumím. Lidé Vám s důvěrou radí, a vy máte z rad lidí chaos v hlavičce??
Nebojte, ono se to tam usadí.
přeji vám hezký den
Hanka Blažková |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Bordel v hlavičce? Přitlapkováno: 16. 11. 2009 12:09:06 |
|
|
... možná, protože každému vyhovuje něco jiného, vesměs sem ale píší lidé, kteří by kočkám dopřáli i modré z nebe. Takže pokud v tom máte zmatek, tak proto, že kočky jsou vybíravé "potvory" a ne každá ocení to, za čím se jiná může přetrhnout. A taky ne každé to sedne. Moje kočky zcela ignorují moji snahu krmit moderními krmivy s vysokým podílem masa a bez obilnin, takže Arden Grange, Leonardo, nová Acana apod. se zcela míjí účinkem a raději umřou hlady. Jak jsem psala, používám superprémiovou klasiku. RC střídám z prostého důvodu - jako jediné obsahuje chemické konzervanty, které prostě nepovažuju za zdravé a tudíž jim krmivo, co jim chutná nejvíce, prostřídávám těmi, které jsou bez konzervantů.
Snad jsem Vám nenadělala v hlavě ještě větší zmatek. _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 11. 2009 12:59:01 |
|
|
Pinknet napsal: | Ma stoho už bordel....kdyz si tady přečtu řady rad jaké granule používat tak každý napiše něco jiného atd,,.Ale jinak děkuji |
A to je teprve začátek ... ale věnovat se něčemu (ať už se jedná o nějaké hobby nebo i kočinu), znamená sbírat informace. Ptát se je snadné, ale ne vždy se Vám dostane odpovědi, či kompletní odpovědi a nezbyde Vám nic jiného než sama začít vyhledávat. A věřte, že při hledání narazíte na spoustu užitečných rad a zkušeností ostatních.
Tudíž připojuji se ke ZdenceP a doporučuji si pročíst téma Krmení a některá vlákna, opravdu Vám totiž každý stejně odpoví něco jiného, takže pokud se neprohrabete zkušenostmi ostatních, nebudete mít jasno. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 11. 2009 13:33:11 |
|
|
A nakonec si stejně vyberete podle svého a chutí vaší kočky! _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 11. 2009 18:13:21 |
|
|
Mám britskou a mainskou mývalí. Doteď jsem krmila jen RC Maine Coon, protože naše celeBritka po nich také jela jako drak, jako kocourek. Teď jsem nově pořídila RC British shorthair, aby měli změnu a oba s vervou strkaj hlavičku do misky s British granulemi, která je během chvíle prázdná ... a miska s Maine Coon najednou zůstává netknutá. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
Pinknet
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 11. 2009 21:22:49 |
|
|
Jinak všem děkuji za odpovědi mám s toho zmatek ale to se té hlavě uloží a bude to v pořádku..moooc díky |
|
|
Odpovědět
|
|
|