Britské dlouhosrsté koťátko? Kde seženu?
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Luciáš
|
Předmět: Britské dlouhosrsté koťátko? Kde seženu? Přitlapkováno: 19. 3. 2010 11:25:51 |
|
|
Dobrý den,
obracím se na všechny případné chovatele britských kočiček - měla jsem nádherného ročního dlouhosrstého kocourka bikolorka (modrá/bílá), který bohužel před 3 týdny zemřel. První reakce byla, že kočku už nikdy, ale znáte to - v domku je moc smutno a chlupatá kulička nám tam moc chybí jelikož jsou dlouhosrsté britky moje srdcová záležitost, ráda bych si znovu pořídila dlouhosrsté kotě, ale není to jednoduché, jako neuznané plemeno se většinou narodí "náhodou" a není možné si na 100 % vyčíhnout, kdy a kde se narodí. Snažila jsem se vychytat CHS, které v předchozích vrzích měli dlouhosrsté kotě, ale je mi jasné, že není v mých silách vše najít a ohlídat .
Proto bych se chtěla pozeptat, zda třeba nevíte o CHS, kde by mohly mít, nebo i mají tyto chlupaté medvídky. Více bych se asi přikláněla k vícebarevným varietám, ale upřímně, pokud to bude láska na první pohled, tak asi na barvě až tak nezáleží .
Za jakékoliv tipy vám předem moc děkuji!!! |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena C.
|
Předmět: Re: Britské dlouhosrsté koťátko? Kde seženu? Přitlapkováno: 19. 3. 2010 11:47:52 |
|
|
poslalal jsem vám soukromou zprávu, abych tady nedělala reklamu |
|
|
Odpovědět
|
|
Luciáš
|
Předmět: Re: Britské dlouhosrsté koťátko? Kde seženu? Přitlapkováno: 19. 3. 2010 11:55:54 |
|
|
Alena C. napsal: | poslalal jsem vám soukromou zprávu, abych tady nedělala reklamu |
Mockrát Vám děkuji za expresní reakci |
|
|
Odpovědět
|
|
|