Rok a ctvrt stara kocicka zacala znackovat
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
gabby.h
|
Předmět: Rok a ctvrt stara kocicka zacala znackovat Přitlapkováno: 20. 5. 2010 9:57:20 |
|
|
Dobry den, mam dotaz.
Mame kocicku Cornish Rexe, ktera jiz opakovane mrouskala. Za posledni mesic byla 2x na kryti / nebot po prvnim kryti zacala znovu po 14 dnech mrouskat/
Tesne pred prvnim krytim zacala curat po dome / vylozene louze + male louzicky na ruznych mistech/. I po druhem kryti se snazi si byvale louzicky "preznackovat". /hlavne nenapadne, abych ji nevidela/
Jestli bylo kryti uspesne, jeste nevim - je zpet cca tyden a kocourek ji pry opakovane nakryval..
Poradte mi, jak ji odnaucit oznackovavat byt. Kdyby nahodou nakryta zase nebyla, premyslela bych o kastraci / byt kocka je s PP a chtela jsem alespon 2x kotatka/. Je zde zaruka, ze by po kastraci prestala znackovat?
Cetla jsem podobne prispevky zde na Modrem kocourovi, ale nikde nebylo psano, jestli kastrace opravdu znackovani kocky zamezi.
Vzdy predtim byla cistotna apod.
MOc diky za nazory a pripadne rady! |
|
|
Odpovědět
|
|
Raika
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 214 Bydliště: Rožnov p. Radh.
|
Předmět: Přitlapkováno: 20. 5. 2010 10:37:40 |
|
|
Nám začala kočička mrouskat v šesti měsících a hned po prvním mrouskání se objevilo značkování - loužičky všude po koberci a masívní čůrání do postele mladšího syna a na jeho věci. Došlo to tak daleko, že se na noc před ní zavíral. Spala se mnou, ale na moji postel naznačkovala.
Nechala jsem zkontrolovat moč, jestli není důvodem nemoc, pak jsme přistoupili ke kastraci. Je to skoro osm měsíců a nikdy víc se nečistotnost neopakovala. Nám tedy kastace pomohla. _________________ Raika + Mína + Kira + Denny |
|
|
Odpovědět
|
|
Karin Š.
|
Předmět: loužičky Přitlapkováno: 20. 5. 2010 14:30:58 |
|
|
Sestřenice má sibiřku, která to rovněž praktikovala dle Vašeho popisu a kastrace to vyřešila. Dnes kočička způsobně navštěvuje toaletu. _________________ KŠ
www.britaci.estranky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|