<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
stiskoCh
Založen: 29.05.2009 Příspěvky: 47 Bydliště: Bučovice (okr.Vyškov)
|
Předmět: škrabadlo Přitlapkováno: 24. 5. 2010 11:02:02 |
|
|
z důvodu stěhování, řeším tvorbu nového škrabadla. materiál (desky, sloupky, balvněná šňůra, koberec) mám již porůzných místech sehnaný, ale řeším vzhled. Zajímalo by mě co Vaše kočeny zaujalo a co uvítaly.. žebřík, boudička, koš na spaní.. ráda uvítám inspiraci. děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: škrabadlo Přitlapkováno: 24. 5. 2010 11:11:53 |
|
|
Tak pokud bych vybírala či stavěla škrabadlo, tak bych rozhodně nevynechala soudě dle oblíbenosti u našich koček dlouhý sloupek a proleženinu.
Žebřík skončil hodně odrápanej, takže dá se říct, že měl taky úspěch, ale nikdy nebyl používaný jako žebřík (ale škrabadlo s ním je hodně stabilní - Anis od prokocky.cz).
Maxíš má rád takovou tu rouru, vleze do ní a rád se nechá z obou stran provokovat. Boudičky ale moc velký úspěch u nás neslavily. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
stiskoCh
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 5. 2010 11:15:52 |
|
|
proleženina určitě bude možná i 2* aby měl každý svou, jen vymyslet jak ji dokázat vyrobit:) a jak dlouhý sloupek je dlouhý?? v cm? plánuji nějakých 80cm tak zda to stačí nebo prodloužit. děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 5. 2010 11:24:42 |
|
|
Sloupek z toho Anis má 78 cm, ten u nás stačí
Proleženinu kupovala jedna z kamarádek u toho uvedeného obchodu, protože její odpočívadlo žádnou nemělo. Jinak on je to drát usazený (zdá se mi, co jsem to tak osahávala) v dřevěném "rohu" a ten pak je mezi dvěma k sobě přišroubovanými sloupky, ale ačkoliv mám celkem fantazii, taky netuším, jak bych tu proleženinu podomácku sestavovala, aby byla bytelná a pod kočkou se neprolomila. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
stiskoCh
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 5. 2010 11:33:42 |
|
|
ten obchod se jmenuje přímo anis? nějak se mi ho nepodařilo nalést, že bych připadně proleženino koupila. děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
tif
Založen: 15.02.2007 Příspěvky: 145 Bydliště: okres Nový Jičín
|
|
|
Odpovědět
|