<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Ajuš
|
Předmět: Neustálé noční řvaní Přitlapkováno: 21. 7. 2010 10:01:45 |
|
|
Vím, že těchto témat je tu spoustu. Ale našla jsem jen, když se jedná o puberťáky, nekastráty nebo kočičky právě přivezené. Kocourovi je přes 2 roky, rok už je vykastrovaný. Před kastrací to nedělal. Změna u nás je taková, že jsme se stěhovali. Ale před stěhováním taky řval, po stěhování byl měsíc klid a teď to začlo nanovo. Zkoušela jsme ho na noc utahat hodně si s ním hrát. Hladový být nemůže, protože má ke granulím přístup celý den a než jdu spát dávám mu maso. Většinou to začíná ve 3 nebo ve 4 ráno a trvá do půl 6 než vstávám do práce. Už sem zkoušela ho ignorovat, domlouvat a dokonce, když už mi ruply nervy sem ho i rosila vodou. Kdyby běhal po bytě a hrál si, tak bych to chápala, ale on si sedne nejlépe někam, kde se to pořádně ozývá a řve jak nejvíc nahlas může. Čekám, kdy na nás sousedi zavolaj policajty, že po nocích týráme dítě, protože to tak opravdu zní. Nenapadá vás něco? Nebo se mám radši smířit s tím, že mě nejspíš po pár letech odvezou do blázince ? |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 7. 2010 10:51:38 |
|
|
Ve 4 ráno, to je normální čas, kdy kočka vstává. Alespoň u nás to tak je. Prostě je to noční tvor. Ona si pak zase po 6. hodině jde lehnut. A to že řve a nehraje si sama je podle mě přilákání pozornosti a samotnou jí to nebaví. Já bych vám poradila, pořiďte jí kočičího kamaráda. U nás to spoustu věcí vyřešilo. _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
Ajuš
|
Předmět: Přitlapkováno: 22. 7. 2010 10:36:40 |
|
|
Betty napsal: | Ve 4 ráno, to je normální čas, kdy kočka vstává. Alespoň u nás to tak je. Prostě je to noční tvor. Ona si pak zase po 6. hodině jde lehnut. A to že řve a nehraje si sama je podle mě přilákání pozornosti a samotnou jí to nebaví. Já bych vám poradila, pořiďte jí kočičího kamaráda. U nás to spoustu věcí vyřešilo. |
No to by u nás bohužel neprošlo . Sem docela ráda, že se přítel smířil s jedním kočičákem. Není zrovna kočkomil. Navíc dokud sem bydlela u mamky měl Pufan kamarádku. Ale ta noční šou byla na chlup stejná. Číca totiž spala až do rána . |
|
|
Odpovědět
|
|
Raika
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 214 Bydliště: Rožnov p. Radh.
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 7. 2010 9:05:48 |
|
|
Zřejmě máte zpěvného kocouře, což vám ale vůbec nezávidím. Též se mi stává, že starší kočka si uprostřed noci (okolo čtvrté ráno) začne mňoukat, zní to jako mrouskací zpěv. Naštěstí je to spíše vyjímečné a ne tak hlasité, aby to vzbudilo jiné spáče než mne. Vůbec však nevím, co vám poradit. Možná byste se mohla obrátit s dotazem na odbornici na zvířecí chování, p. Žertovou, třeba Vám poradí, jak toto nežádoucí chování odstranit. _________________ Raika + Mína + Kira + Denny |
|
|
Odpovědět
|
|
Bertík
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 7. 2010 11:50:54 |
|
|
U nás to většinou Bertík kolem půl páté začne naříkat, škrábat mi na dveře do ložnice a vymýšlí "psí kusy", abych vstala, stačí pohladit, dát půl kapsičky, nažere se, umyje a jde znova spát. Pak začne řádit v sedm nebo i později . Ale je fakt, že byl naučený, když chodil ven, že mamina v pět vstávala do práce, pustila ho domů a dala mu nažrat. _________________ Hanka a Bertík |
|
|
Odpovědět
|
|
Cassi
|
Předmět: noční řvaní Přitlapkováno: 25. 7. 2010 21:47:15 |
|
|
U nás to bylo něco podobného-kastrovaný kocour řve ve 3hod-nepomohlo vůbec nic ,snažili jsme se ho utahat a to tak ze jsme si snim cele odpoledne hrali a nedovoli mu spát a nic nepomohlo ani voda ,...ale on mnoukal i dopoledne a manžel který dělá na směny byl zoufalý a se slovy že ho asi ,,zabije,když toho nenechá ,jsme pořidili ještě jednoho kocourka a po roce ještě jednoho(a to jsme řikali jeden a dost )Mnoukat sice přestal ,ale ne úplně když se citi sám tak ještě i dnes spustí sedne do obýváku na stůl a mnouká a jedině kdo přiběhne jsme my protože ti dva kočičáci ho mají na háku |
|
|
Odpovědět
|
|
mafimafi
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 8. 2010 15:58:51 |
|
|
tak mi to prožíváme také. Máme malého teroristu, kterého jsme nechali vykastrovat s nadějí, že bude klidnější a bude se držet doma. Opak je pravdou! Od půl páté ráno začíná budit všechny co jsou v domě a když konečně aspoň někoho vzbudí tak si jde lehneut ke mě pod peřinu. No ale pak začíná druhé kolo a to pro změnu trénuje skok na kliku a snaží se utéct na zahradu a dál, což se mu většinou podaří . Je povahově úplně jiný než ostatní kočičáci u nás doma, ale milujeme ho, jelikož je to malý nebojsa a chytrolín. _________________ Martina, Nick, Skipy, Arkas a Buci |
|
|
Odpovědět
|
|
|