<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
naffissa
|
Předmět: BIOFEL OČKOVÁNÍ Přitlapkováno: 1. 9. 2010 9:22:31 |
|
|
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na vaše zkušennosti s očkováním Biofelem. My jsme očkovali předevčírem našich 5 koťátek, všichni to zvládli v pohodě ale jeden je od té doby takový smutný, polehává a přijde mi, že ho něco bolí. Byl to nejmazlivější kocourek z vrhu a teď na sebe nenechá ani šáhnout, když ho vemu do ruky tak strašně zoufale mňouká. Je to normální? Vím, že může být kotě po očkování spavé atd ale takhle bolestivé na dotek? Nestalo se vám to taky někomu? |
|
|
Odpovědět
|
|
andulicka
|
Předmět: Re: BIOFEL OČKOVÁNÍ Přitlapkováno: 2. 9. 2010 14:09:13 |
|
|
U některých kočiček se to stává, při vakcinaci jakoukoli vakcínou, příznaky by měli odezní po 3-4 dnech, pokud ne, s největší pravděpodobností to nebude mít souvislost s očkováním a raději navětivte veterináře... |
|
|
Odpovědět
|
|
Aélinnel
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 9. 2010 14:23:05 |
|
|
Na Biofel jsem slyšela v poslední době strašně negativních reakcí a ne jen tady na fóru, ať to byla trojkombinace, nebo M Plus či co. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 9. 2010 16:37:50 |
|
|
Já Biofel ani náhodou, jen Purevax. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Aélinnel
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 9. 2010 19:38:57 |
|
|
tatiana napsal: | Já Biofel ani náhodou, jen Purevax. |
Taky očkuju Purevax, ještě jsem neslyšela že by s ním měl někdo problém, ať už co se týče sarkomu, nebo že by bylo kočičce špatně po očkování. Zatím moje 1*. |
|
|
Odpovědět
|
|
libuse
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 9. 2010 7:12:54 |
|
|
tatiana napsal: | Já Biofel ani náhodou, jen Purevax. |
Souhlasím BIOFEL ani omylem,v očkováku mám vložený velký papír s textem" neočkovat biofel" - pokud by šel s kocourem někdo jiný,tak aby věděl...
Náš kocour vypadal tři dny jak když je to jeho poslední hodina.Pak se vzpamatoval a tak tuto vakcínu již nikdy více.
Později jsem se dopátrala,že jeho starší bráška /z předchozího vrhu/ měl stejně dramatickou reakci.
Naše druhá kočička ho snesla bez problémů,ale pro jistotu to již nenechávám dát ani jednomu.
L |
|
|
Odpovědět
|
|
andulicka
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 9. 2010 21:30:35 |
|
|
Já očkuju Biofelem v ambulanci už léta a zažila jsem zatím cca 5 nežádoucích reakcí...nežádoucí reakce nejsou početnější než u jiných značek, ale rozhodně nedávat stejnou vakcínu při předchozí reakci, veterinář Vám jistě na vaši žádost vyhoví ve změně vakcíny... |
|
|
Odpovědět
|
|
|