Virbagen omega - nová pomoc pro vážně nemocné kočky?
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Andy Anonymní
|
Předmět: Virbagen omega - nová pomoc pro vážně nemocné kočky? Přitlapkováno: 23. 8. 2005 9:55:09 |
|
|
Zdravím všechny uživatele a prosím vás tímto o pomoc. Máme pětiletého kocourka, ktrerý trpí vleklými katatry žaludku a problémy s vnitřními orgány. Nedávno jsem se dozvěděla, že do ČR byl dán na trh nový injekční přípravek, který má pomoci dlouhodobě vážně nemocným kočkám, u nichž by dříve diagnóza znamenala vážný problém s následkem smrti. Přípravek se jmenuje Virbagen omega. Zajímá mě, jestli s ním už někdo z vás měl nějakou zkušenost. Původně byl vyroben pro USA a náš veterinář s ním nemá zkušenost a argumentuje tím, že pro českou kočku nemusí americký lék fungovat. Vzhledem k tomu, že jsem z malého městečka na severu Moravy a není na koho se obrátit, jste moje jediná naděje. Díky za jakýkoliv postřeh a odpověď. Andrea |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Virbagen omega - nová pomoc pro vážně nemocné kočky? Přitlapkováno: 23. 8. 2005 10:10:57 |
|
|
No na truhu v ČR už by měl být. Nevím, jestli jste našla tyto stránky, ale co jsem koukala, tak u nás jsou zatím jediné informace o tomhle výrobku.
http://www.virbac.cz/virbagen.html
A. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|