nádor na zádech
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Mirka Hanusová
|
Předmět: nádor na zádech Přitlapkováno: 15. 3. 2011 12:45:59 |
|
|
Moje Princezna už má přes 10 let a skoro celou odbu žila na chalupě a lovila myšky. Loni jsem si ji odvezla domů do města. Udělal se jí velký hrb na zádech. Veterinář ji odoperoval velký nádor. Nenechala jsem udělat histologii. Po půl roce je opět po operaci. Teď už měla nádory dva, jeden na tom samém místě. Histologie negativní. Veterinář mi řekl, že je to nádor, který se u koček vyskytuje často a bohužel se opakuje. Poraďte, co mám dělat??? Nechci o ni přijít, ale ty operace jsou často a docela drahé. |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 3. 2011 23:03:42 |
|
|
Dobrý večer, Mirko,
na odpověď je to příliš málo informací - sice píšete, že histologie byla negativní, leč měla by určit typ nádoru, zda je tukový, vazivový či jaký, zda je kočička očkovaná a nádor nevznikl a nerostl právě v místě očkování (pak by ale neměl být negativní) - zkrátka ani ze svých zkušeností nemohu zkusit poradit, poněvadž opravdu informace chybí - zda byla kočičce dělaná i krev, testy na FIV a FeLV atd.... _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
|