<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Jak jste spokojeni se škrabadlem/odpočívadlem Vy a Vaše kočinda? |
Jsme spokojení, kočička ho hojně využívá. |
|
83% |
[ 15 ] |
Jde to, kočík ho má docela rád. |
|
16% |
[ 3 ] |
Byla to pro nás zbytečná investice, kočina si ho ani nevšimne. |
|
0% |
[ 0 ] |
Odpočívadlo nemáme, kočička by ho zřejmě ignorovala. |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 18 |
|
Autor |
Zpráva |
mistle
|
Předmět: Jaký typ odpočívadla doma máte a jak jste s ním spokojeni? Přitlapkováno: 4. 5. 2009 12:19:52 |
|
|
Dobrý den všem,
právě se rozhodujeme o koupi většího škrabadla/odpočívadla pro našeho malého lumpa. Zajímalo by mě, jak to máte zařízené u Vás Jestli máte odpočívadlo z obchodu a pokud ano, tak jaký typ a jak jste s ním spokojeni. Či jestli jste šikulky a máte doma vyráběné Kde máte škrabadlo umístěné, jak jste se potýkali s jeho instalací a všechny další podrobnosti, pokud se o ně budete chtít podělit, budou vítané.
A v neposlední řadě bych se chtěla zeptat, co na něj říkala Vaše kočička/kocourek a jak často je využívají |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Jaký typ odpočívadla doma máte a jak jste s ním spokojen Přitlapkováno: 4. 5. 2009 12:39:08 |
|
|
Tak my máme odpočívadla 2 - Morgan a Anis (pojmenování od výrobce). Původně jsme měli do stropu odpočívadlo Jupiter, s nímž byly kočiny spokojené, ale docela ho dorasily, tak došlo na výměnu.
Morgan má dvě proleženiny a je v ložnici a je vyloženě spací - obě holky se tam rozvalej a chrněj skoro celou noc.
Anis je v obýváku. Ale je taky využívanej na chrnění i odpočívání a šmírování okolí.
Na škrábání využívaj obě škrabadla, i když Maxíš si velmi rád drápne i do gauče nebo křesla, ale s tím už nic nenaděláme.
Instalace byly v pohodě, podle návodu bez problémů. Drobný problém může být lidský faktor, který občas něco upevní blbě, nebo někde moc zatlačí a to tak, že se uvnitř nabouchávací matka uvolní a propadne dovnitř sloupku, nebo když se, ehm, povede hodit spojovací šroub do díry, ve které není matka a ten propadne dovnitř, ale obojí se dá řešit. Stabilitu maj tyhle dvě také bez problémovou.
Takže u nás s kupovanými jednoznačná spokojenost a maximální využití. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
mistle
|
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
mistle
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 5. 2009 14:19:52 |
|
|
Děkuji. Vypadají všechny opravdu moc krásně Někdy si tak říkám, že kdyby byly na výběr jen dva druhy, tak to máme o tolik jednodušší A také kdyby bylo jen po mém, koupila bych klidně všechny a vůbec by mi nevadilo mít z bytu kočkodrom Avšak musíme se také ohlížet na naše polovičky |
|
|
Odpovědět
|
|
JanČe
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 5. 2009 14:28:52 |
|
|
My máme škrabadlo Madrid. Spokojenost velká, využití hojné-na spaní i hoňky Bývalo v obýváku, ale po přestěhování se v obyváku neosvědčilo, tak putovalo do ložnice. Uvažuji o pořízení dalšího-zaujalo mě z Hodonínských stránek CAT005 mají moc pěkné ceny! |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 5. 2009 22:09:17 |
|
|
Jana Závodníková napsal: | My máme škrabadlo Madrid. Spokojenost velká, využití hojné-na spaní i hoňky Bývalo v obýváku, ale po přestěhování se v obyváku neosvědčilo, tak putovalo do ložnice. Uvažuji o pořízení dalšího-zaujalo mě z Hodonínských stránek CAT005 mají moc pěkné ceny! |
My máme (krom jiných dvou menších) CAT008-kupovala jsem ale v zooplusu a vyšlo mě v akci na 1600 Kč-spokojenost veliká, je hojně používáno jak na spaní, tak na blbnutí a jako odrazový můstek ke skoku na skříně, prostě dobrá investice. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
fundog
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 5. 2009 22:13:07 |
|
|
My jsme zrušili akvárko a na celou stěnu přišlo škrabadlo tenkrát z Abyshopu, ale je stejné jako to z Hodonína KBD 009. Kočky ho plně využívají a je super. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: škrabadlo Přitlapkováno: 5. 5. 2009 12:21:26 |
|
|
My máme tohle: http://www.zooplus.de/shop/katzen/kratzbaum_katzenbaum/kratzbaum_mittel/15029
Původně měl kocour jen malé asi metr vysoké škrabadlo, které teď má na chalupě, vydatně na něm škrábal a škrábe, i po něm dodnes leze. K prvním narozeninám dostal to škrabadlo viz výše. Absolutně nejoblíbenější je mulda, v té ležel první dny takřka nepřetržitě, teď v něm přes den i v noci spává, ale má ještě další místa po bytě, svoji poličku v regálech na zdi, poličku nad televizí, úlkryt za sedačkou, takže možností má hodně. Zatím to stále stojí v předsíni, protože se nemůžu rozhodnout, kam to eventuelně dát, ve všech ostatních místnostech má jiné šplhací a spací možnosti a předsíň je centrála, přes kterou se všude chodí. |
|
|
Odpovědět
|
|
mistle
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 5. 2009 17:03:41 |
|
|
Děkuji moc všem za odpovědi
Máte nádherná škrabadla! Začínám se čím dál více utvrzovat v tom, že ho co nejdříve pořídíme. U nás je tedy trochu problém s prostorem, ale co bychom pro chlupáče neudělali Ještě k cenám škrabadel. Co jsem tak prohlídla doposud, tak asi nejlépe je na tom opravdu zooplus, jak psala Tatiana. Tak asi objednáme tam. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 5. 2009 18:19:15 |
|
|
mistle napsal: | Děkuji moc všem za odpovědi
Co jsem tak prohlídla doposud, tak asi nejlépe je na tom opravdu zooplus, jak psala Tatiana. Tak asi objednáme tam. |
Teď je trochu horší kurz koruny, bohužel. Když bylo euro těsně pod 25 korun, bylo to bezvadné. Ale i teď bývají akce, třeba nárazově slevy na některé zboží nebo minulý týden mi přišla nabídka na 10 EUR Gutschein na odpočívadla. Když jsem nakupovala to naše, zrovna bylo ve slevě a ještě jsem měla 10% slevu na celý nákup za vyplnění jejich dotazníku. Nově zaregistrovaný zakázník dostane slevu 5 EUR, což pokryje náklady na dopravu, to je taky příjemné.
Objednávala jsem v neděli 12.dubna, pak bylo velikonoční pondělí, takže expedovali až v úterý a balíky dorazily v pátek. |
|
|
Odpovědět
|
|
mistle
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 5. 2009 18:52:58 |
|
|
Možná je teď výhodnější objednávat ze zooplusu v Británii. Libra je teď docela levná. Také jsem koukala na tu slevu pro nově zaregistrované. A navíc za nákup od nějakých 29 liber výš je poštovné zdarma, jestli jsem to dobře pochopila. Ale koukala jsem tam i na granule a steliva a ty mi přijdou zase docela drahé. Takže člověk musí pořád hledat |
|
|
Odpovědět
|
|
hanah.cz
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 5. 2009 19:24:44 |
|
|
Odpočívadlo máme obyčejné zakoupené v Lídlu. Nemá chybu a když je srovnávám se zbožím např. v Hornbachu nebo různých zverimexech, tak vyšlo tak o polovinu levněji. Kočičák na něm hodně řádí, škrábe i spí. Před pár měsíci jsme kočence udělali vlastní lezení, které přijala ihned za své http://bemba.rajce.idnes.cz/kocourovo_lezeni/#album |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 5. 2009 20:08:21 |
|
|
mistle napsal: | A navíc za nákup od nějakých 29 liber výš je poštovné zdarma, jestli jsem to dobře pochopila. |
Ale platí to i při zásilce k nám? Němci mají taky od 19 EUR bez poštovného jenže jenom v Německu. Od 39 EUR je bez poštovného zásilka pro Rakousko a od 49 pro Irsko, jinak není bez poštovného nic nikam. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 5. 2009 20:13:18 |
|
|
Tak jo, dívala jsem se, Angličani jsou velkorysejší. Doručují bez poštovného do spousty zemí, k nám při objednávce nad 39 liber. |
|
|
Odpovědět
|
|
mistle
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 5. 2009 22:37:42 |
|
|
Ano, doručují to tak i k nám, jak říkáte. Já jsem tedy myslela, že už od 29ti liber, ale zkoušela jsem jen na zkoušku objednat škrabadlo, co se mi líbí a to stojí 59 liber, tak proto mi to asi nepřičetlo poštovné. Dál jsem se po tom nepídila. Moje chyba, omlouvám se za mystifikace |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
|
|
Odpovědět
|
|
mistle
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 5. 2009 9:48:45 |
|
|
To máte pravdu. Ale asi zde i platí zvyky a pravidla jednotlivých států. Zkrátka v Brtitánii je to teď pro nás Čechy asi výhodnější.
A ještě musím říct k citace: | hanah.cz
PříspěvekZaslal: 05.05.2009 19:24 Předmět: Odpočívadlo máme obyčejné zakoupené v Lídlu. Nemá chybu a když je srovnávám se zbožím např. v Hornbachu nebo různých zverimexech, tak vyšlo tak o polovinu levněji. Kočičák na něm hodně řádí, škrábe i spí. Před pár měsíci jsme kočence udělali vlastní lezení, které přijala ihned za své Laughing http://bemba.rajce.idnes.cz/kocourovo_lezeni/#album | že je to naprosto úžasný a krásný doplněk do bytu a že jste neuvěřitelní šikulkové Opravdu se mi to moc moc líbí. |
|
|
Odpovědět
|
|
Žaneta Follerova
|
|
|
Odpovědět
|
|