Má kočka "měsíčky"
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Janiv
|
Předmět: Má kočka "měsíčky" Přitlapkováno: 22. 9. 2005 11:57:44 |
|
|
Máme doma skoro roční kočičku, již 2x mrouskala, nyní asi 2 týdny po mrouskání má výtok a "bučí". Je to normání, má něco jako měsíčky? Nebo mám navštívit veterináře? Jí méně, na záchod chodí normálně a víc se mazlí. Děkuji za radu. |
|
|
Odpovědět
|
|
Jája Anonymní
|
Předmět: Re: Má kočka "měsíčky" Přitlapkováno: 22. 9. 2005 14:17:30 |
|
|
Janiv napsal: | Máme doma skoro roční kočičku, již 2x mrouskala, nyní asi 2 týdny po mrouskání má výtok a "bučí". Je to normání, má něco jako měsíčky? Nebo mám navštívit veterináře? Jí méně, na záchod chodí normálně a víc se mazlí. Děkuji za radu. |
Tohle rozhodně není normální - kočka nikdy nemá v souvislosti s říjí žádný výtok. Co nejdříve navštivte veterináře. |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Re: Má kočka "měsíčky" Přitlapkováno: 22. 9. 2005 16:28:06 |
|
|
Janiv napsal: | Máme doma skoro roční kočičku, již 2x mrouskala, nyní asi 2 týdny po mrouskání má výtok a "bučí". Je to normání, má něco jako měsíčky? Nebo mám navštívit veterináře? Jí méně, na záchod chodí normálně a víc se mazlí. Děkuji za radu. |
Hupem k veterinari, pokud ma kocka vytok, muze mit zanet delohy!!!! |
|
|
Odpovědět
|
|
mirka havlik
|
Předmět: Re: Má kočka "měsíčky" Přitlapkováno: 18. 10. 2005 12:04:38 |
|
|
Zdravim vas,
my jsem meli doma podobny problem.Nase tenkrat asi 10 mesicni Julinka hledala tak urputene zenicha,ze obcas ztracela kapky krve.Bylo to psychickeho puvodu a nase doktorka nam hned poradila kastraci.Od te doby je klid a konecne pribrala i na vaze.
Prejem brzke uzdraveni Mirka |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 10. 2005 12:35:10 |
|
|
Kočka od známých má krvácení při každé mrouskačce. Radši bych ale být vámi určitě navštívila veterináře a posléze nechala provést i kastraci - pro klid váš i vaší kočičky |
|
|
Odpovědět
|
|
|