<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Erianka
|
Předmět: Věci pro útulek? Přitlapkováno: 6. 10. 2011 21:00:08 |
|
|
Hezký den,
rekonstruujeme dům a budu tady mít spoustu věcí, které se budou nahrazovat novými, mimo jiné i kuchyňská linka, skříně, matrace z postelí, nádobí, koberec, nebo třeba papírové krabice ve kterých máme teď věci. Netuším, jestli by se to nějakému - třeba nově vznikajícímu - útulku hodilo? |
|
|
Odpovědět
|
|
Leemet
|
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 10. 2011 13:45:37 |
|
|
Chci se zeptat, kdybych doma vyřazovala nějaký pelíšek, že už se mi do bytu nelíbí, nebo škrábadlo, prostě věci pro kočky, které doma člověk už nechce, protože se mu to už nelíbí, je to tzv. jetý, vám by to nevadilo? Čas od času takhle něco vyřadím, tak bych poslala, jestli to není blbý...
A víte co, koupila jsem kočkám takové "salámky", které jim nejdřív moc chutnaly, tak jsem vzala 2 krabice, no a najednou jim nejedou ani omylem. Chcete je? _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Leemet
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 10. 2011 17:02:36 |
|
|
Tatiano moc díky, myslím, že naše útulkové kočky zblajznou všechno. A když se nad tím nějaká bude ofrfňovat, má smůlu, ostatní to sežerou:). Za vyřazená škrabadla jsme vděční, teď jsem zrovna jedno převzala. Stačilo vyměnit jeden prasklý sloupek a kočky jsou nadšené. Pelíšků taky není nikdy dost. Ono v karanténě se pelíšky, deky většinou rovnou raději vyhazují, některé viry nedokáže zabít ani vyvářka.
Kdyžtak se mi ozvěte také na email, domluvili bychom se.
Díky! _________________ žižkovská smečka a Leemet
www.spokojenakocka.cz , www.malytygr.cz, www.toulavetlapky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|