Nezdrcne se plyšový pelíšek pratelný na 30 vypráním na 60?
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Rozár
|
Předmět: Nezdrcne se plyšový pelíšek pratelný na 30 vypráním na 60? Přitlapkováno: 25. 10. 2011 16:52:04 |
|
|
Prosím o názory, koupila jsem našemu ani ne ročnímu Ragdollovi na aukru prý málo používaný pytel na kočky, tento týden má přijít. Když tak nad tím dumám, napadá mě, že když bude teoreticky zablešený, vypráním na 30 stupňů se blechy zřejmě nezničí? A na 60 už možná jo, ale jak pak pytel bude vypadat? Těšila jsem se, že udělám kocourkovi radost, ale.... Poradíte? Děkuju
Jedná se o tento pytel:
http://www.spokojenakocka.cz/spokojenakocka/eshop/15-1-Hracky/37-2-Tunely-domecky-na-hrani/5/1891-Plysovy-pytel-CRUNCH |
|
|
Odpovědět
|
|
Leemet
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 10. 2011 18:24:51 |
|
|
Na 60 z něj bude cucek, aspoň mě se to párkrát takhle povedlo:) Osobně bych ho postříkala odblešovadlem, desinfekcí a pak vyprala na 30. _________________ žižkovská smečka a Leemet
www.spokojenakocka.cz , www.malytygr.cz, www.toulavetlapky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Rozár
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 10. 2011 18:43:06 |
|
|
Děkuji za odpověď Odblešovadlo máme, to bych mohla zkusit Fipron(ten jsme preventivně používali, když jsme našeho Barnyho venčili venku na voditku:), co byste poradila jako desinfekci? Díky! |
|
|
Odpovědět
|
|
Leemet
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 10. 2011 21:20:09 |
|
|
Na desinfekci pelíšků, klece, přenosek atd. používám Incidur. Dá se koupit i v lékárně. Používají ho i na veterinách. A prodává se i ve spreji, což je pro pelechy ideální. _________________ žižkovská smečka a Leemet
www.spokojenakocka.cz , www.malytygr.cz, www.toulavetlapky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|