Neřízená střela
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
marti
|
Předmět: Neřízená střela Přitlapkováno: 16. 4. 2012 20:29:34 |
|
|
Dobrý den,
máme doma kocourka, kterému je 5 měsíců, máme ho od narození. Bohužel je jak neřízena střela bez pudu sebezáchovy. Je to sice ještě koťě, ale všichni jsme pokousaní, i když ne moc, včetně koček a každý den něco zničí , už i chápe, že něco nesmí, když mu to neustále opakuji, tak u toho začne brečet, ale dál kouše třeba kabel. Už jsme vše poschovávali, ale stejně vždy něco někde najde nebo vyhrabe. Máme doma už dvě kočičky, které jsou hodné a musím říct, že i vychované, ale s tímhle prckem ani nehnem. Vím, že kocoura asi nevychováme, ale potřebovali bychom ho trochu usměrnit, protože je nebezpečný sobě i nám všem v domácnosti.
Ale na jeho obranu to je neuvěřitelný mazel(tak 5 minut po probuzení) |
|
|
Odpovědět
|
|
BlackOrchid
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 4. 2012 8:11:07 |
|
|
Já myslím, že prostě každé zvíře je jiné a chce to jen čas než se zklidní.
Mám dva kocoury, ten starší byl také takový, byli jsme tak strašně poškrábaní a pokousaní...dodnes mám několik jizev. Ale po kastraci se zklidnil a někdy kolem toho 1 roku začal být v pohodě úplně. Občas mu i dnes hrabe, lítá po bytě a s naježeným ocasem skáče na záclonu nebo mi poshazuje kytky, ale beru to tak že prostě asi někdy musí upustit trochu páry. Jinak je zlatej. Snad to tak bude i u vás |
|
|
Odpovědět
|
|
marti
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 4. 2012 8:53:12 |
|
|
Tak budeme doufat. Naše kočky mají "šílenky" každou chvíli, to je snad i normální, ale tohle koťě snad ani nespí. |
|
|
Odpovědět
|
|
|