<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
nemivet
|
Předmět: chování a agresivita kocourů Přitlapkováno: 12. 9. 2012 19:37:58 |
|
|
Dobrý den,prosím o radu,máme doma britského kocoura,kterému jsou 4 roky a 15ti měsíčního sphynxe. Všechno bylo v pořádku do té doby než sphynxovi byl 1 rok,potom se žačali rvát,tak jsme je nechali oba vykastrovat,už je to 2 měsíce a pořád je to stejné,přes den je klid ale večer to začne,zkoušela jsem už i vodní pistol,ale to pomůže na chvilku,pak je to nanovo,už nevím jak na ně! |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: chování a agresivita kocourů Přitlapkováno: 12. 9. 2012 20:40:39 |
|
|
nemivet napsal: | Dobrý den,prosím o radu,máme doma britského kocoura,kterému jsou 4 roky a 15ti měsíčního sphynxe. Všechno bylo v pořádku do té doby než sphynxovi byl 1 rok,potom se žačali rvát,tak jsme je nechali oba vykastrovat,už je to 2 měsíce a pořád je to stejné,přes den je klid ale večer to začne,zkoušela jsem už i vodní pistol,ale to pomůže na chvilku,pak je to nanovo,už nevím jak na ně! |
Asi těžko něco zmůžete,vyjasňují si pozice,potom bude klídek,i když někdy to budou zkoušet zase:-)
BBLMM |
|
|
Odpovědět
|
|
RadkaK
Založen: 17.07.2007 Příspěvky: 382 Bydliště: Červený Kostelec - Náchodsko
|
Předmět: Re: chování a agresivita kocourů Přitlapkováno: 17. 9. 2012 5:51:30 |
|
|
Zřejmě jde opravdu o to, vyjasnit si kdo je vedoucí smečky. Pokud neteče krev, tak je budete muset nechat, aby si to vyřešili sami a budou to stále zkoušet dál. Pokud by byli poškrábaní nebo pokousaní, tak by to asi byl větší problém. Držím palce, aby se kluci zklidnili. _________________ Radka a kočičáci |
|
|
Odpovědět
|
|
nemivet
|
Předmět: Re: chování a agresivita kocourů Přitlapkováno: 17. 9. 2012 19:14:33 |
|
|
RadkaK napsal: | Zřejmě jde opravdu o to, vyjasnit si kdo je vedoucí smečky. Pokud neteče krev, tak je budete muset nechat, aby si to vyřešili sami a budou to stále zkoušet dál. Pokud by byli poškrábaní nebo pokousaní, tak by to asi byl větší problém. Držím palce, aby se kluci zklidnili. |
Děkuji za odpovědi,máme právě ještě jednoho kocoura a toho si nevšimnou,tomu je 12 let. Tito dva se rvou, ale bohužel ten sfinx je dodrápanej do krve,jak nemá srst tak je to na něm vidět,ale briták je v pohodě. |
|
|
Odpovědět
|
|
novaaka
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 10. 2012 19:43:20 |
|
|
NO když jsem u své přítelkyně kocourovy vysvětloval kdo je vedoucí smečky. Tak jsem ho několikrát vyhodil z gauče a nakonec ten prevít ten gauč pomočil.
kód: | Edit April: reklamní odkazy byly odstraněny, v případě zájmu o reklamu viz http://www.modrykocour.cz/reklama.php |
|
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 10. 2012 21:50:43 |
|
|
novaaka napsal: | NO když jsem u své přítelkyně kocourovy vysvětloval kdo je vedoucí smečky. Tak jsem ho několikrát vyhodil z gauče a nakonec ten prevít ten gauč pomočil. |
No vidíte,příště budete vědět,že kočky/kocouři jsou pány v bytě/domě.To kočkaři/kočkařky vědí moc dobře a své čtyřnohé miláčky respektujeme:-)))
BBLMM |
|
|
Odpovědět
|
|
|