<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Zuzana (kocur Eddie)
|
Předmět: Susicka na pradlo Přitlapkováno: 20. 10. 2011 23:10:14 |
|
|
Ahojte,
mate niekto skusenosti so susickou na pradlo - ako dobre odstranuje chlpy z oblecenia?
Oplati sa ju preto kupit a ked tak s akou znackou/typom ste spokojni?
Dakujem _________________ my lovely cats
"batman" Eddie
"princess" Kiara |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 10. 2011 4:57:50 |
|
|
Před časem si koupila sušičku kamarádka, která má kočky i psy (dlouhosrsté) a je nadšená. Odchlupuje v ní všechno, i koberečky ze psích pelechů. Mě se bohužel sušička do panelákového bytu nevejde, ale kdybych měla tu možnost tak bych po jejích nadšených chvalozpěvech neváhala ani minutu. Značku neznám, jen vím že to musí být samostatná sušička, ne pračka se sušičkou. |
|
|
Odpovědět
|
|
Aprilka
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 10. 2011 6:51:16 |
|
|
My máme sušičku asi 2 roky (AEG LAVATHERM) a jsem z ní opravdu nadšená. Vyfouká většinu chlupů a prachu, co se odděluje z látky (kromě např. fleesu), navíc se část prádla nemusí žehlit.
My jsme kvůli malé koupelně museli koupit menší sprchový kout a pračku s předním plněním, abychom sušičku na ni postavili, ale jsem za ni strašně ráda _________________ Aprilka, Chiqui a Diego |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 10. 2011 14:29:12 |
|
|
Já ji mám taky-AEG Lavasoft-a jsem náramně spokojená. V létě prádlo věším ven na zahradu, ale černé ne, to suším v sušičce i v létě. Jinak je obaleno chlupama. Suška jich tak 95% zlikviduje. A když někde něco málo ulpí, nastoupí lepící váleček na doodchlupení -to ale není často. Většinou to suška zvládne odchlupit vše dobře.
A navíc je prádlo krásně načechrané a spousta se ho nemusí vůbec žehlit. A když se postaví sušička na pračku, tak nezabere místo. Já mám mezi pračkou a sušičkou vložený takový speciální díl, který mi umožňuje vytáhnout jakýsi pultík, kam můžu položit dřez a prádlo do něj rovnou vytahat nebo na něm prádlo ze sušky skládám. Po použití se jednoduše zasune a nikde nepřekáží. Je to super. Bez sušičky ani ránu, zejména v zimě.
No a protože je to přece jen žrout eletriky, tak ji provozujeme zejména na noční proud, který je výrazně lacinější . _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Zuzana (kocur Eddie)
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 10. 2011 15:38:42 |
|
|
diky moc za Vase skusenosti
tymto je tusim rozhodnute, ze susicka musi byt
Pracku mam Bosch, takze vlastne aj susicku budem musiet kupit rovnakej znacky, aby som ju mohla nadstavit cez ten spojovaci diel.
dakujem _________________ my lovely cats
"batman" Eddie
"princess" Kiara |
|
|
Odpovědět
|
|
|