Vana - nové wc?
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Theressa
|
Předmět: Vana - nové wc? Přitlapkováno: 31. 12. 2012 23:04:49 |
|
|
Zdravím všecky kočičí milovníky, kocoury a kocouřice. Před necelým týdnem jsem si domů přinesla dvě čtyřměsíční koťátka - slečny. Obě jsou moc krásné, hravé a milé, baští jedna báseň a poslušně brousí drápky na škrabadle, ale mám jeden problém, nebo spíš obavu..Ketty (která mi přijde z těch dvou dominantnější) si už od prvního dne co jsem si ji přinesla, oblíbila vanu, kterou máme hned u kočičího wc (máme malý byt) pořád do ní skáče a jakoby se tam snaží brousit drápky - stoupne si na zadní a ,,hrabe'' na šikmou stranu vany...obávala jsem se, že si z ní udělá své nové wc a dnes se to poprvé stalo - zatím se tam ,,jenom'' vyčůrala, ale bojím se, aby to nezůstalo natrvalo. Nevíte prosím jak bych jí to mohla odnaučit? |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 1. 2013 0:53:26 |
|
|
Nechte na dně vodu, aby se kotě zlehka namočilo, když tam skočí. Mokré nadělení pak vytřete. To by ji mohlo odnaučit. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
majkl
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 1. 2013 15:48:57 |
|
|
Pěkný den ,také to chce dvě WC některé kočky nesnesou společné naše Renča se ráda ve vodě ráchá dokonce se i koupe bez řečí, kté vaně ta je lepší než postel |
|
|
Odpovědět
|
|
|