<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Kačátko
|
Předmět: vyhledávání Přitlapkováno: 17. 2. 2008 19:04:00 |
|
|
Ahoj,
dá se nějak přes vyhledavač najít ve fóru konkrétní slovní spojení? Klasické uvozovky nefungují, vždy mi to najde jen vlákna obsahující jeden nebo druhý výraz, případně oba ale ne v tom konkrétním spojení. Sháním typy jak odchytit/odebrat kočce moč, ale po zadání kombinací jako "odchytit moč" "odebrat moč" atd. mi to vždy jen vyhodí milion vláken obsahujících slovo "moč"
Vím, že se tu tohle téma určitě probíralo, dokonce April radila nějakou lžíci či naběračku tuším, ale tu mi to taky nechce najít... _________________ Kačátko+Elsa, Čičik a Ošklivka |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: vyhledávání Přitlapkováno: 18. 2. 2008 7:51:53 |
|
|
No zrovna jsem to zkoušela - ono zrovna u té moči se to má tak, že se o ní píše spíš jako o čůrání navíc jsem ten odchyt zmiňovala v několika vláknech, takže vyběhne dost příspěvků se "lžící"; to hledání chce trochu trpělivost, obzvlášť při slovním spojení, sama když dohledávám zpětně, tak se v tom prohrabávám ... dávám hledat přímo příspěvky - a ta vlákna pak procházím. Když se hledá třeba kastrace, krmení, stelivo, kočkolit ... to jde vcelku snadno.
S čůrání lžíci to bylo např. tohle téma:
http://www.modrykocour.cz/forum/viewtopic.php?t=2380&highlight=%E8%F9r%E1n%ED+l%9E%EDci
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Lenka V.
Založen: 15.03.2007 Příspěvky: 155 Bydliště: Úžice u Kralup n.Vlt
|
Předmět: Re: vyhledávání Přitlapkováno: 18. 2. 2008 15:24:44 |
|
|
Kačátko napsal: |
Vím, že se tu tohle téma určitě probíralo, dokonce April radila nějakou lžíci či naběračku tuším, ale tu mi to taky nechce najít... |
Mimochodem - nejjednodušší způsob jak odchytit moč je nechat jediný záchůdek a do něj místo steliva dát něco, co nesaje - ideálně třeba nadrobené polystyrenové kuličky ap. Pak jednoduše slijete (event,scedíte). Některé kočky jakmile jim jdete mluvit do čůrání a šermujete lžící, se nevyčůrají ani omylem .... _________________ Lenka Venclíková
Dee burmilky
silver & golden
www.burmilla.snadno.eu |
|
|
Odpovědět
|
|
Kačátko
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 2. 2008 17:22:45 |
|
|
Lenko, díky. Radu sháním pro kamarádku. Na veterině jí poradili dát pod kocourka něco savého a pak vyždímat. To ale nějak nefunguje. Na záchůdek bez steliva jít taky nechce... Tak snad pomůže ta lžíce nebo ten nesavý "kočkolit". _________________ Kačátko+Elsa, Čičik a Ošklivka |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 2. 2008 10:28:10 |
|
|
Nedávno jsme se o tom bavily s holkama a uvědomily jsme si, že pokud čůrá kocourek na nějaký jiný povrch kočkolitu, a my odtamtud budeme brát vzorek, tak už mohou být výsledky pH zkreslené. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
|