smutná čičina
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
kavkyna
|
Předmět: smutná čičina Přitlapkováno: 31. 5. 2016 14:32:24 |
|
|
Zdravím a prosím o radu. Mám starost o naši roční Pepičku. Když byla malá, zabavilo ji všechno, poslední měsíc dva už nevím jak na ni. Zdravá je, nedávno jsme byly na veterině, na začátku července jdeme na kastraci. Házení čehokoli, šňůrky, laserové ukazovátko, tyčka pod kobercem, kočičí kamarádka - nic. Přitom jde vidět, že by se ráda zabavila, místo toho začíná být neurotická a já z ní, je mi jí líto. Neporadil by prosím někdo, co by jí molo pomoc? |
|
|
Odpovědět
|
|
gwen
|
Předmět: Re: smutná čičina Přitlapkováno: 31. 5. 2016 15:01:57 |
|
|
kavkyna napsal: | Zdravím a prosím o radu. Mám starost o naši roční Pepičku. Když byla malá, zabavilo ji všechno, poslední měsíc dva už nevím jak na ni. Zdravá je, nedávno jsme byly na veterině, na začátku července jdeme na kastraci. Házení čehokoli, šňůrky, laserové ukazovátko, tyčka pod kobercem, kočičí kamarádka - nic. Přitom jde vidět, že by se ráda zabavila, místo toho začíná být neurotická a já z ní, je mi jí líto. Neporadil by prosím někdo, co by jí molo pomoc? |
Já myslím, že vám hodně pomůže ta kastrace. Na kočičky to leze a možná i proto je trošku neurotická.
Chce to prostě teď vydržet... |
|
|
Odpovědět
|
|
|