Nový kocourek sphynx
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Messhidan
|
Předmět: Nový kocourek sphynx Přitlapkováno: 5. 10. 2016 7:54:38 |
|
|
Zdravím Vás,
před 2 měsíci jsme si dovezli nového kocourka k již 5 letému kocouru.
Z počátku to vypadalo špatně, starší kocour Glum ho nemohl ani cítit a hrozně vyváděl...
po asi týdnu si zvykl a nějak ho začínal vnímat a nyní spolu pijí z jedné misky chodí k sobě na záchod a papají vedle sepe.. občas přímo u sebe leží a spinkají a Glum ho čistí atd.
Co mě ale začalo trápit tak je, že malej kocour furt na staršího skáče a koušeho ho zezadu do krku asi ho nekouše moc nebo tak ale nedá mu chvilku klid.. hlavně když Glum leží a chce spát pod dekou tak on hned po něm skáče ) pak se třeba perou 2 minuty ale nevidím na nich nic jako otisky drápků či zuby. jen občas na Glumovi trošku otisk od zubu.
máte někdo stejnou zkušenosti s tím, že by mladší kocourek útočil na staršího?
on je takovej celkově nebojácnej a Glumík ,,ten starší,, si nechává dost líbit...
bojím se jen jestli ho netrápí nebo tak... jen prostě vrčí a občas zasyčí a nebo mu jí plácne.
díky za info. |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 10. 2016 19:46:28 |
|
|
Dobrý den, myslím, že prostě kotě si chce hrát. Já se s tím setkal osobně jednou, kočičáci si to vždycky v případě potřeby vyříkali a asi je dobře do toho nijak nezasahovat. Podle toho, co píšete, se mi to zdá bez nějakého problému. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
Messhidan
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 10. 2016 20:27:36 |
|
|
Filip napsal: | Dobrý den, myslím, že prostě kotě si chce hrát. Já se s tím setkal osobně jednou, kočičáci si to vždycky v případě potřeby vyříkali a asi je dobře do toho nijak nezasahovat. Podle toho, co píšete, se mi to zdá bez nějakého problému. |
děkuji moc za odpověď.
já si stále říkám, že jde asi jen o hru i když to občas vypadá drsněji ale doufám, že ho to stejně přejde až bude starší a taky bude chtít mít svůj klid. |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 10. 2016 20:31:31 |
|
|
Jsem si jistý, že kdyby nešlo o hru, poznáte to! Určitě! Nebojte se _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
Messhidan
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 10. 2016 21:15:09 |
|
|
Filip napsal: | Jsem si jistý, že kdyby nešlo o hru, poznáte to! Určitě! Nebojte se |
ono to kolikrát vypadá ostře, že řvou oba ale nikdo na sobě nic nemá.. maximálně jeden uteče.. ale pak přijde chvíle kdy si vedle sebe lehnou a jsou jak andílci malej ho spíš zlobí no |
|
|
Odpovědět
|
|
|