<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
gabby.h
|
Předmět: Jaké koupit škrabadlo pro kočku? Přitlapkováno: 10. 3. 2009 13:52:00 |
|
|
Ahoj, chtela jsem se zeptat, jake byste doporucili skrabadlo/odpocivadlo pro jednu kocku? /vyhledove mozna budeme mit kocky dve /
Jedno velke nebo dve mensi? Take premyslim o barve - nejvice by se nam domu hodilo sklabadlo v bile barve, ale nejsem si jista, jak je to s udrzbou a rada bych, aby alespon chvili vydrzelo.. Bude pro kocicku Devon rexe, takze chlupu z ni moc nebude a kocka bude chovana v byte a brana na obcasne vylety ven..
Za kazdou radu nebo nazor moc dekuji!!
Gabina |
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 3. 2009 14:27:29 |
|
|
Dobrý den,
osobně bych volila jedno větší (hlavně vysoké) odpočívadlo. Kočky mají hrozně rádi pozorování z výšek. Co se týče barvy, ačkoliv devon moc pelichat nebude, bílé bych se vyhla. Kočka bílou rychle zaneřádí(poťapká ji). U nás stačí, když umyju umyvadlo a vanu(jsou čistě bílé), za 2 minuty jsou všude ťapičky od zvědavého průzkumníka Bandíka. |
|
|
Odpovědět
|
|
Lusilka
|
Předmět: Re: Jaké koupit škrabadlo pro kočku? Přitlapkováno: 10. 3. 2009 15:36:49 |
|
|
gabby.h napsal: | Ahoj, chtela jsem se zeptat, jake byste doporucili skrabadlo/odpocivadlo pro jednu kocku? /vyhledove mozna budeme mit kocky dve /
Jedno velke nebo dve mensi? Take premyslim o barve - nejvice by se nam domu hodilo sklabadlo v bile barve, ale nejsem si jista, jak je to s udrzbou a rada bych, aby alespon chvili vydrzelo.. Bude pro kocicku Devon rexe, takze chlupu z ni moc nebude a kocka bude chovana v byte a brana na obcasne vylety ven..
Za kazdou radu nebo nazor moc dekuji!!
Gabina |
WWW.KOCICISTROMY.COM |
|
|
Odpovědět
|
|
Sisinka
|
Předmět: Re: Jaké koupit škrabadlo pro kočku? Přitlapkováno: 10. 3. 2009 17:16:32 |
|
|
WWW.KOCICISTROMY.COM[/quote]
Jsou tam moc hezký kousky. Taky chci pořídit kočičákovy něco takového. Nemáte nějaký tipy kde je nejlepší strom postavit a jaký by mohl kočičáka nejvíc bavit?? |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 3. 2009 23:09:28 |
|
|
Rozhodně velké-rádi koukají z výšky-a kdyby mělo provislé misky, to by bylo ono-do těch lezou nejraději. Tak se mohou krásně stočit - u nás je o misku boj. A bílou fakt nedoporučuju, nejblbější barva co může být, bude hned popelavá-dobrá je šedá nebo béžová.
Já mám devony dva-jsou skvělí! Gratuluju k výběru. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Sisinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 3. 2009 10:34:51 |
|
|
A nevíte někdo kolik zhruba takový kočičí strom stojí?? |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 3. 2009 10:45:35 |
|
|
Sisinka napsal: | A nevíte někdo kolik zhruba takový kočičí strom stojí?? |
Jak kde. Za slušné peníze se nechá koupit na www.aukro.cz, nebo tady taky někdo nabízel za slušné ceny-je třeba se prohrabat vláknem o škrabadlech-dát do vyhledávače-cena velkého škrabadla až do stropu je tak 2500-5500 Kč, podle vybavení a velkosti. Občas se nechá v akci koupit za dobrou cenu v německém Zooplusu, mě vyšlo na cca 1600 Kč-ušetřila jsem cca tisícovku. To ale bylo euro o hodně níže než dnes a měli na škrabadla akci. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
|
|
Odpovědět
|
|
Sisinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 3. 2009 11:32:18 |
|
|
No jo ale tam mají takový ty klasický šplhadla co mají v e-shopech atd.. Mě by zajímalo spíš nějaký co je na těhle stránkách [url]WWW.KOCICISTROMY.CZ[url]
[/url][/u] |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 3. 2009 12:34:18 |
|
|
Na těch stránkách je kontakt, napište jim mail, oni ty kočičí stromy vyrábějí, tak vám napíšou vše co budete potřebovat. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 3. 2009 14:14:23 |
|
|
Sisinka napsal: | No jo ale tam mají takový ty klasický šplhadla co mají v e-shopech atd.. Mě by zajímalo spíš nějaký co je na těhle stránkách [url]WWW.KOCICISTROMY.CZ[url]
[/url][/u] |
To je hodně drahý. Je to de facto zakázková práce, co kus, to orginál.
Taky jsem se o to zajímala, ale bylo to mimo mnou akceptovatelnou částku, co jsem byla ochotná za tuto věc vydat.
Napište jim a sama uvidíte, zda to pro vás bude přijatelné nebo ne. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
|
|
Odpovědět
|
|
Samuel
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 3. 2009 13:10:43 |
|
|
Určitě velké škrabadlo, můj prcel vyrostl šííleně rychle a už vyskočí ze země nahoru a je to k ničemu plánuju koupit to vysoký 270cm aby mohl šplhat |
|
|
Odpovědět
|
|
beraniste
|
Předmět: Kde? Přitlapkováno: 19. 7. 2013 6:25:46 |
|
|
Nejlevněji na aukru.cz, dráž v nějakém a jinak na zakázku. _________________ Beraniste |
|
|
Odpovědět
|
|
irenahlava
|
|
|
Odpovědět
|
|