Hubnutí po granulích BRIT CARE
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
kočičí mamka
|
Předmět: Hubnutí po granulích BRIT CARE Přitlapkováno: 13. 7. 2016 10:49:04 |
|
|
Hezký den moje kocourci a kičička začaly hubnout po brit care Po totw byl průjem bri premium zase zácpa(zřejmě kukuřicí) carnilove zas plstnatěl kožíšek černému kocourkovi tak jsme zakotvily na brit care ale všichni hubnou všichni jsou odčerveni atd.Tak bych se chtěla zeptat máte někdo zkušenosti např.s APPLAWS jak prospívá a chutná?Arden grange,Acana,Orijen atp.Jsou pro mě cenově nedostupné _________________ Cats family |
|
|
Odpovědět
|
|
kočičí mamka
|
Předmět: Re: Hubnutí po granulích BRIT CARE Přitlapkováno: 13. 7. 2016 11:34:51 |
|
|
kočičí mamka napsal: | Hezký den moje kocourci a kočička začaly hubnout po brit care Po totw byl průjem bri premium zase zácpa(zřejmě kukuřicí) carnilove zas plstnatěl kožíšek černému kocourkovi tak jsme zakotvily na brit care ale všichni hubnou všichni jsou odčerveni atd.Tak bych se chtěla zeptat máte někdo zkušenosti např.s APPLAWS jak prospívá a chutná?Arden grange,Acana,Orijen atp.Jsou pro mě cenově nedostupné |
_________________ Cats family |
|
|
Odpovědět
|
|
Stenla
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 6. 2017 14:42:49 |
|
|
Tiez sme mali Brit care (sterilized a indoor) a rovnaky problem. Jeden z kocurov ma citlive zazivanie, ale ten druhy dovtedy nemal ziadne problemy. Presli sme na Taste of the Wild a obaja su OK. |
|
|
Odpovědět
|
|
Nikča
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 6. 2017 18:09:16 |
|
|
Dobrý den,
S Applaws nemám dobré zkušenosti,zkoušeli jsme, ale kočky měli průjem.
Myslím si, že kvalitní a cenově dostupné jsou FirsMate a kočky je většinou snáší velmi dobře, jsou vhodné pro všechny věkové skupiny.A ještě by možná za zkoušku stáli granule Leonardo mají více druhů a pak Purizon jehněčí, ale asi už také trochu dražší. |
|
|
Odpovědět
|
|
|