<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Andrea.
|
Předmět: Velké kryté WC Přitlapkováno: 5. 2. 2006 11:40:22 |
|
|
Máme doma dva kocourky a chtěla bych jim koupit jedno velké kryté WC. Teď mají dvě malé nekryté, ale skoro se tam nevlezou a navíc vždycky půlku steliva vyhrabou. Proto jsem chtěla koupit to velké. Mělo by mít rozměry na délku asi 84 cm a na šířku 45cm, ale problém je, že tak velké jsem nikde nesehnala, nebo se prostě nevyrábí.
A teď k mému dotazu: Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemá nějaký kontakt (webovou stránku), kde by třeba dělali WC na ''přání''... Moc by mi to pomohlo, protože jinak budu muset koupit dvě malé a tam budou mít kocouři málo místa... Předem děkuji za odpovědi! _________________ Andrea. (Kissy a Twix) |
|
|
Odpovědět
|
|
Joja
|
|
|
Odpovědět
|
|
Andrea.
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 2. 2006 12:25:20 |
|
|
No, když oni mají dva poloviční a je jim to docela malé.... Zkoušela jsem se dívat někde na internetu, ale nic jsem nenašla...
No nevím, myslíte, že jim to bude stačit? Je to přece jen briťák, který ještě poroste a Ragdollové taky nejsou zrovna malí... Mají dva tyto: http://www.prozviratka.eobchod.com/product.php?II=2570&cuid=161&UID=2006020512222883.208.84.28 a Sam už si musí stoupat na okraj a taky už se na něj asi dvakrát vykadil... _________________ Andrea. (Kissy a Twix) |
|
|
Odpovědět
|
|
Joja
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 2. 2006 12:42:58 |
|
|
Andrea. napsal: | Sam už si musí stoupat na okraj a taky už se na něj asi dvakrát vykadil... |
To je právě problém nekrytých WC. Kočky se potom vykadí buď na okraj WC nebo na zem
Snad ještě napíšou majitelé větších kocourů co mají za záchodky. Jsem zvědavá.
Podle mě by měl ten největší stačit. Však tam nikdy nekonají potřebu oba naráz. _________________ www.felis-silesiana.wz.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 2. 2006 13:14:12 |
|
|
No my máme Cat O Net (mají i na happy animals), a našim kočinám celkem bohatě stačí ... a teď jsme kupovali CatDome, který je, byť vypadá větší, velikostí "místnůstky" o něco menší, než Cat O Net a taky s tím nemají problém .. kocouř 5,5 kila a kočina 4,5 ...
Nicméně janča si momentálně kupovala pro svého "obr" kocoura Daníka tenhle http://www.modrykocour.cz/kockoalbum-kocour.php?id=6053 u happy animals ... je to ten typ WC BILL 2S a jak vidíte, vejdou se do něj v klidu obě kočky naráz
A. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 2. 2006 17:45:18 |
|
|
Joja napsal: | Andrea. napsal: | Sam už si musí stoupat na okraj a taky už se na něj asi dvakrát vykadil... |
To je právě problém nekrytých WC. Kočky se potom vykadí buď na okraj WC nebo na zem
Snad ještě napíšou majitelé větších kocourů co mají za záchodky. Jsem zvědavá.
Podle mě by měl ten největší stačit. Však tam nikdy nekonají potřebu oba naráz. |
Právě že když vleze do záchodu jeden, tak i druhý, pak oba hrabají a já musím furt zametat... Hrůůůza... No ještě si to promyslím, ale jinak děkuji za rady! |
|
|
Odpovědět
|
|
Verunka
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 3. 2006 13:47:17 |
|
|
A dá se ten wc Bill 2S sehnat přes nějaký internetový obchod? Myslím, že jsem ho ještě nikde neviděla. Až Dominik vyroste (mainská mývalí), tak budu muset asi taky koupit větší, teď má Marchioro a kroutí se tam jak kdyby mu byl malý. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 3. 2006 15:04:29 |
|
|
Verunka napsal: | A dá se ten wc Bill 2S sehnat přes nějaký internetový obchod? Myslím, že jsem ho ještě nikde neviděla. Až Dominik vyroste (mainská mývalí), tak budu muset asi taky koupit větší, teď má Marchioro a kroutí se tam jak kdyby mu byl malý. |
Verunko, v mém předchozím příspěvku píšu, že by měl být k sehnání u Happy-Animals ... příp. jsou tam velmi ochotní, takže jistě by pro ně nebyl problém ho příp. objednat.
A. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Verunka
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 3. 2006 15:20:27 |
|
|
Jé já jsem to přehlídla . U happy animals ho mají, už jsem ho našla. Škoda, že jsem před týdnem odeslala a zaplatila objednávku |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 3. 2006 15:52:08 |
|
|
Verunka napsal: | Jé já jsem to přehlídla . U happy animals ho mají, už jsem ho našla. Škoda, že jsem před týdnem odeslala a zaplatila objednávku |
Zkus tam zavolat a domluvit se, jestli by objednávku trochu "zpozdili" a přihodili tam tenhle záchůdek
Určitě by to neměl být problém ...
|
|
Odpovědět
|
|
|