Antikoncepce pro kocoura
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Nehvizdek Anonymní
|
Předmět: Antikoncepce pro kocoura Přitlapkováno: 5. 5. 2006 9:52:25 |
|
|
Ahoj, doufám, že píšu správně. Nedávno jsem se tady ptala na radu, co s neustále mňoukajícím kocourkem. Tak jsem šla na veterinu, jestli mu něco neni a tam mi oznámili, mňouká, protože je jaro a útočej na něj hormony. Jenže kastraci doporučujou až kolem roku - to je za čtyři měsíce. Nesetkali jste se náhodou s nějakou antikoncepci pro kocoury, aby bylo možný s ním ty čtyři měsíce ještě vydržet a aby se mu malinko snížila hladina hormonů? Moc prosím o radu a moc děkuji. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Antikoncepce pro kocoura Přitlapkováno: 5. 5. 2006 10:17:37 |
|
|
Nehvizdek napsal: | Ahoj, doufám, že píšu správně. Nedávno jsem se tady ptala na radu, co s neustále mňoukajícím kocourkem. Tak jsem šla na veterinu, jestli mu něco neni a tam mi oznámili, mňouká, protože je jaro a útočej na něj hormony. Jenže kastraci doporučujou až kolem roku - to je za čtyři měsíce. Nesetkali jste se náhodou s nějakou antikoncepci pro kocoury, aby bylo možný s ním ty čtyři měsíce ještě vydržet a aby se mu malinko snížila hladina hormonů? Moc prosím o radu a moc děkuji. |
No jde o to, jestli kocourek jen "huláká" a přivolává slečny, nebo jestli už je opravdu dospělý.
Dospělost u kocourka poznáte, že se snaží o "krycí pohyby", víc mu smrdí moč, značkuje ... pokud se projevuje takhle, tak je možné už ho vykastrovat, někteří holt dospívají dříve.
Pokud ale se prozatím zvýšila jeho "hlučnost", tak na to nezabere ani antikoncepce. S tím hlasitým mňoukám nic moc nenaděláte, náš Maxíš i po kastraci si občas docela hlasitě zahuláká. On byl kastrovaný v cca 8mi měsících, protože se snažil nakrýt Rubku, takže jsme neriskovali koťata. Myslím, že stačí, když vydržíte do toho cca 9tého měsíce, a pak ho můžete nechat vykastrovat.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
liw
|
Předmět: Re: Antikoncepce pro kocoura Přitlapkováno: 5. 5. 2006 17:08:28 |
|
|
Nehvizdek napsal: | Ahoj, doufám, že píšu správně. Nedávno jsem se tady ptala na radu, co s neustále mňoukajícím kocourkem. Tak jsem šla na veterinu, jestli mu něco neni a tam mi oznámili, mňouká, protože je jaro a útočej na něj hormony. Jenže kastraci doporučujou až kolem roku - to je za čtyři měsíce. Nesetkali jste se náhodou s nějakou antikoncepci pro kocoury, aby bylo možný s ním ty čtyři měsíce ještě vydržet a aby se mu malinko snížila hladina hormonů? Moc prosím o radu a moc děkuji. |
existuju kvapky - Sedatif Sexuel - prave na tlmenie priznakov ruje/mrouskani. Pomahaju aj macickam, ktore nechcu pocas ruje jest a tlmia aj tuzby kocurov. Mali by byt tichsi. Na toho nasho to sice nezabralo, ale ini majitelia maciciek zas mali stastie. Zohnat by ste to mohli v lekarni alebo u veterinara. Nikdy ale nemate istotu, ze to na Vasho kocurika zaberie. Vysledok by sa mal dostavit za cca tyzden-dva.
Ak je vsak dospely a nic vam v kastracii nebrani, na Vasom mieste by som ho dlho netrapila a dala radsej kastrovat. |
|
|
Odpovědět
|
|
|