<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Filip Webmaster
|
Předmět: Povídání Přitlapkováno: 8. 11. 2004 6:45:49 |
|
|
Součástí Diskuzních fór se ode dneška stalo Povídání, část určená pro zaregistrované uživatele, kde je možné jednoduše diskutovat o čemkoliv.
Zatím se jedná víceméně o zkušební provoz, pokud se vše ujme, časem určitě přibudou další funkce (určitě např. vyhledávání podle data a další).
Pokud máte jakékoliv nápady, připište je sem nebo mi prosím e-mňauněte. Děkuju. |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana(Micinka)
|
Předmět: Re: Povídání Přitlapkováno: 8. 11. 2004 9:39:48 |
|
|
Filip napsal: | Součástí Diskuzních fór se ode dneška stalo Povídání |
No dobrá, chvilku mi trvalo, než jsem pochopila, že tím Povídáním není tohle téma diskuzního fóra, ale to červené v levém sloupečku
Uvítala bych, kdyby tam bylo zobrazeno, kdo v té sekci zrovna je, jestli jsem to přehlédla, tak bych ráda věděla, kde to tam najdu.
A potom, příspěvky ostatních se zobrazují automaticky, že se mi zničeho nic obrazovka obnoví? Tlačítko "Aktualizovat" mi moc nepomohlo, objevil se mi tam poslední můj příspěvek dvakrát... |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana(Micinka)
|
Předmět: problémy Přitlapkováno: 8. 11. 2004 10:26:27 |
|
|
Tak ještě prosbička. Dostaly jsme se v povídání tak daleko, že už to je na víc stran, ale po vložení příspěvku se zobrazí ty nejstarší zprávy! Nešlo by to přehodit, aby zobrazily ty poslední? |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana(Micinka)
|
Předmět: Re: Povídání Přitlapkováno: 8. 11. 2004 12:21:03 |
|
|
Jinak to veliké tlapkovací tlačítko je super. |
|
|
Odpovědět
|
|
Rozárka
|
Předmět: Re: Povídání Přitlapkováno: 8. 11. 2004 12:43:30 |
|
|
Jana(Micinka) napsal: | Jinak to veliké tlapkovací tlačítko je super. |
Mě se taky líbí, aspoň se packou dobře trefím
Jinak mi tam také chybí, kdo si všechno povídá. A ostatní připomínky už za mě napsala Jana od Micinky... |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: pokec Přitlapkováno: 8. 11. 2004 12:58:42 |
|
|
Přimlouvám se za vše co sem napsaly Jana (Micinka) a Rozárka. Ale jinak moc chválím a děkuji Přesně to mi tu chybělo! |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: pokec Přitlapkováno: 9. 11. 2004 8:28:55 |
|
|
Snad jsem opravil základní nastavení, vylistovány by na začátku měly být nejnovější příspěvky - chybička se vloudila, omlouvám se. Aktualizace je možná červeným odkazem nad formulářem pro zaslání příspěvku.
Kdo na Povídání je, to se pokusím přidat.
Pokud vás napadne ještě něco dalšího, určitě napište, díky za reakce a nápady |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Re: pokec Přitlapkováno: 9. 11. 2004 9:28:15 |
|
|
Filip napsal: | Snad jsem opravil základní nastavení, vylistovány by na začátku měly být nejnovější příspěvky - chybička se vloudila, omlouvám se. Aktualizace je možná červeným odkazem nad formulářem pro zaslání příspěvku.
Kdo na Povídání je, to se pokusím přidat.
Pokud vás napadne ještě něco dalšího, určitě napište, díky za reakce a nápady |
Filipe, tak jen že mě ta aktualizace takhle vyhovuje. Jelikož píšu z práce tak mám někdy rozepsaný příspěvek třeba 15 minut a pak to dopíšu a odešlu. No kdyby se to aktualizovalo samo tak bych asi přišla o nervy psát to furt dokola
No teď už jen abychom viděli kdo tam je a bude to dokonalé |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: pokec Přitlapkováno: 11. 11. 2004 11:29:52 |
|
|
Mám trochu dilema: povídání se rozjelo a jede hodně rychle. Má se ale všechno archivovat? Kapacitně to asi není (hihi, zatím) problém, ale bude si v tom někdo číst? Třeba že by tam byl poslední měsíc, mě napadlo, ale nevím... Co si myslíte? |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana(Micinka)
|
Předmět: Re: pokec Přitlapkováno: 11. 11. 2004 11:34:27 |
|
|
Filip napsal: | Má se ale všechno archivovat? |
Já to chtěla napsat už dávno, že není potřeba, aby tam byla celá historie. Ten poslední měsíc by snad stačilo, jestli by i to už nebylo až až. Možná i týden by stačil. Tuhle jsem zameškala asi pět stránek z jednoho odpoledne a i to se mi už moc nechtělo číst, kdybych nebyla tak zvědavá |
|
|
Odpovědět
|
|
Péťa
|
Předmět: :) Přitlapkováno: 11. 11. 2004 11:38:20 |
|
|
Já bych taky archivovala poslední týden...max. měsíc...
Stejně to pak už nikdo nebude číst..Jde jen o popovídání si... |
|
|
Odpovědět
|
|
Rozárka
|
Předmět: Re: pokec Přitlapkováno: 11. 11. 2004 11:38:22 |
|
|
Myslím si, že by stačilo archivovat maximálně týden A taky si myslím, že to trošku ustane až si maminka pokecá na živo s ostatními. |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: pokec Přitlapkováno: 11. 11. 2004 11:39:54 |
|
|
Jana(Micinka) napsal: | Já to chtěla napsat už dávno, že není potřeba, aby tam byla celá historie. Ten poslední měsíc by snad stačilo... |
No, pročítat to je docela hodně, taky jsem to zjistil
Časem teda asi zkrátím historii na jeden měsíc. Pokud nemá někdo nějaký jiný návrh nebo argument, proč to udělat jinak (běží to od pondělka a řekněme denně 150 příspěvků (konzervativní odhad), to je za měsíc 4500...). |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Re: pokec Přitlapkováno: 11. 11. 2004 11:40:44 |
|
|
Filip napsal: | Co si myslíte? | Taky myslím, že týden bohatě stačí... |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: pokec Přitlapkováno: 19. 11. 2004 9:41:56 |
|
|
Mám jednu otázku: když přecházíte mezi stránkama na Kocouřovi a jste nalogovaní do Diskusních fór, zůstanete nalogovaní, když se na fóra potom vrátíte? Stejně tak, když kliknete na povídání? Mělo by to tak být, mě to funguje, ale nemáte s tím někdo problémy? _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana(Micinka)
|
Předmět: Re: pokec Přitlapkováno: 19. 11. 2004 16:05:21 |
|
|
Filip napsal: | Mám jednu otázku: když přecházíte mezi stránkama na Kocouřovi a jste nalogovaní do Diskusních fór, zůstanete nalogovaní, když se na fóra potom vrátíte? Stejně tak, když kliknete na povídání? Mělo by to tak být, mě to funguje, ale nemáte s tím někdo problémy? |
Já mám zaškrtnuté automatické přihlašování, takže dokud se ručně neodhlásím, samo mě to nikdy neodhlašuje...
Akorát se mi někdy stane, že když se přihlásím na Povídání z Oblíbených, objeví se mi tam neaktuální diskuze, musím dát Aktualizovat. Ale to je asi problém mého počítače... |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Re: pokec Přitlapkováno: 23. 11. 2004 8:56:42 |
|
|
Jsem na tom stejně - automatické přihlašování mi funguje stále ať lezu kamkoliv |
|
|
Odpovědět
|
|
Ivana N. Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 4. 2006 10:17:41 |
|
|
Pozdravujem vsetkych,
chcem sa spytat,ci sa niekde nedaju objednat tricka s Modrym kocourem,ktore som videla v Kockologickom muzeu.Ak hej,napiste niekto,rada by som nejake mala.Dakujem.Iva |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 4. 2006 10:28:16 |
|
|
Ivana N. napsal: | Pozdravujem vsetkych,
chcem sa spytat,ci sa niekde nedaju objednat tricka s Modrym kocourem,ktore som videla v Kockologickom muzeu.Ak hej,napiste niekto,rada by som nejake mala.Dakujem.Iva |
Co se týká triček, časem k objednání s největší pravděpodobností budou, zatím jsou v "přípravné fázi".
Jakmile bude možné objednání, odkaz se zde jistě objeví.
A. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Ivana N. Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 4. 2006 11:29:10 |
|
|
Dakujem za odpoved.Ked to bude aktualne,dajte vediet,uz sa tesim.Iva |
|