<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
K.I.K.I.N.A Anonymní
|
Předmět: BYLA TA KASTRACE DOBRE PROVEDENA?? Přitlapkováno: 5. 8. 2006 11:04:19 |
|
|
mam takovy dotaz..mam kocourka stareho rok a par mesicu.je vykastrovany.na kastraci byl ve stari priblizne 8 mesicu a i ted po po 7 mesicich dela dost zvlastni vec,ze premyslim,jestlise ta kastrace povedla! to,ze se neuklidnil a porad nas kouse do nohou a je hravy jeste chapu,protoze je porad mlady ,ale nechapu tu vec,ze kdyz nekde najde prazdnou flasku,tak si s ni nejprve hraje a hrize do ni,ale pak se na ni vrhne jako na kocku,chytne ji tak a zacne se s ni radoby "parit" zni to asi divne,ale je to tak..proto si myslim,ze ta kastrace nebyla dobre provedena,ale nevim..neda se rict,ze by mi to nejak zvlast vadilo,staci nenechavat volne flasky,ale stejne je mi to zahadou..jestli mate nekdo podobne zkusenosti,tak mi o nich prosim napiste,at si nepripadam,ze mam doma odolnyho kocourka vuci kastraci!! |
|
|
Odpovědět
|
|
Věra Ľuptáková
|
Předmět: Re: BYLA TA KASTRACE DOBRE PROVEDENA?? Přitlapkováno: 5. 8. 2006 15:13:49 |
|
|
K.I.K.I.N.A napsal: | mam takovy dotaz..mam kocourka stareho rok a par mesicu.je vykastrovany.na kastraci byl ve stari priblizne 8 mesicu a i ted po po 7 mesicich dela dost zvlastni vec,ze premyslim,jestlise ta kastrace povedla! to,ze se neuklidnil a porad nas kouse do nohou a je hravy jeste chapu,protoze je porad mlady ,ale nechapu tu vec,ze kdyz nekde najde prazdnou flasku,tak si s ni nejprve hraje a hrize do ni,ale pak se na ni vrhne jako na kocku,chytne ji tak a zacne se s ni radoby "parit" zni to asi divne,ale je to tak..proto si myslim,ze ta kastrace nebyla dobre provedena,ale nevim..neda se rict,ze by mi to nejak zvlast vadilo,staci nenechavat volne flasky,ale stejne je mi to zahadou..jestli mate nekdo podobne zkusenosti,tak mi o nich prosim napiste,at si nepripadam,ze mam doma odolnyho kocourka vuci kastraci!! |
To je docela normální. On sice nemá kocouří ozdobu, ale pořád je to KOCOUR!!! Prostě u vás doma je pánem on, a každý to musí tak brát, i nějaká hloupá pet flaška. Je to jen akt nadřazenosti. On je prostě víc, než ta flaška a dává jí to znát. O kastraci jsou mezi námi různé pověry. Rozhodně ale neplatí, že se koucour stane nečinným plyšákem. Náš první kocourek se po kastraci začal toulat. A prý..... Jediné co po katraci nemůže, dělat děti . Ale mám z okolí i případ, kdy kastrovaný kocour ještě v té době, něž mu z organizmu odešly poslední spermie (cca 10 dní po kastraci), udělal kočičce koťata. A jaká!!! Všichni z toho byli na větvi! A po kočce leze i 2 roky po kastraci. Jen ty děti už nedělá. Tak žádné strachy, určitě je to O.K. _________________ Věra Ľ. |
|
|
Odpovědět
|
|
K.I.K.I.N.A Anonymní
|
Předmět: DEKUJU ZA UTECHU:) Přitlapkováno: 6. 8. 2006 12:01:39 |
|
|
dekuju za odpoved a za utechu..je pravda,ze sem nepocitala s tim,ze bude z nej jenom dekorace na gauci ale tohle mi prislo trochu divny,protoze se vsude pise,ze zmizi agresivita,hlasove projevy atd..coz teda nezmizelo takze je asi fakt pravda,ze by se mu nemelo povest udelat deti..joa znackovat si nas byt uz snad taky nebude.. tak jeste jednou diky moc.. |
|
|
Odpovědět
|
|
|