Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Natally Rayva, CZ - Natálka


Natally Rayva, CZ - Natálka

Natally Rayva, CZ - Natálka

*2. 4. 2007 Bílovice

Natally Rayva, CZ - Natálka: Natálka na posteliPlemeno
Britská modrá krátkosrstá

Adresa pelíšku
Brno - Lesná

Počet kočkovitých spolubydlících
Zatím žádný, ale mám jednoho pejska - je to taky Angličan, kokršpaněl

Místo na spaní
V noci nejraději spávám na malém škrabadle v ložnici, ve dne ve vaně a odpoledne s páníčkem v posteli, kde, než usnu, lovím jeho palce (ale jen přes deku; kdyby to bolelo, asi by se lovit nenechal).

Nejoblíbenější místo
Tam, kde jsem blízko svým lidem a kde mohu předstírat, že mě to jejich hlazení a zájem o mně vlastně vůůůbec nezajímá (ale ono jo - vrním jako traktůrek; snad to neprokouknou).

Nejoblíbenější místo na spaní
Škrabadlo, křeslo v obýváku, ale nechám se přesvědčit i na postel. A taková mokrá vana, to je, kočky, teprve to správné poleženíčko:-)

Nejoblíbenější činnost
Koukání pod ruku, když se vaří, asistence při všech domácích pracech kromě vysávání (té řvoucí obludě se klidím z dosahu), pozorování kapajícího kohoutku, pacičkování sprchy, vytírání mokré vany svým modrým kožíškem, pronásledování pejska.

Nejoblíbenější hra
Schovávaná, honění pingpongových míčků, lov kožešinových myšek a provokace pesana.

Nejoblíbenější rošťárna
Největší legrace je, když se v noci snažím dostat mezi podlahu a obsazený psí pelech. Švanda je i lov lidských palců, ale jen přes peřinu, aby to nebolelo. A taky ráda okusuju pokojové kytky, ale jenom, když se někdo dívá. Bez paniččina volání "Natyško, nedělej to!" a následného chválení, že jsem poslechla, by to přece nebylo ono.
Možná to tak podle výše popsaného nevypadá, ale jsem moc hodná kočenka a v podstatě nerošťačím.

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků
Škrabadlo, i když takový botník...:-) Ale ne, jsem vzorná kočička, takže škrabadlo - poctivě střídám to v předsíni a v ložnici.

Nejoblíbenější jídlo
Syrové hovězí masíčko prostě zbožňuju. Ale jsem ochotná ho vyměnit za vařené filé, eventuelně konzervy Shiny Cat. Granulky jím skoro všecky (Hills, Iams, Pro Plan, Royal Canin) a zajídám je polštářky Whiskas Temptation, mentolovými a sýrovými bonbonky od Gimpetu a hlavně travičkou - po té jedu jako drak.


Jsem veliká už skoro šestikilová kočička. Ráda a hodně vrním a vítám své lidi spolu s našim pesanem, ale jinak jsem pravá britská dáma. Moc dobře rozumím, co se mi říká, a dokonce celkem často i poslechnu, aby měli páníci radost. A snad to nejdůležitější na konec, jsem paniččino (a taky pánečkovo) modré zlatíčko:-)



Tato stránka využívá kočkostyl Big Blue Paws 3D
Následující stránkaPředcházející stránka
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena. | O stránkách | Reklama | Novinky | RSS | Nápověda | Hledání | E-mňau | Nahoru ^
Hledat:
7. 11. 2023
Schváleny nové stránky ve Zlaté knize koček. Nejnovější je Dulcynea EGREGIUS*PL.

Modrý kocouř.cz je na facebooku!