Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Lojzík


Lojzík

Lojzík

*10. 10. 2006 Nalezeniny

Lojzík: Vypadám jako hodný kocourek,že?Plemeno:
Kočičák zlobidlák

Adresa pelíšku:
Plzeň

Počet kočkovitých spolubydlících:
1 ks - Núsek

Místo na spaní:
Já mám místo tam, kde zrovna upadnu.

Nejoblíbenější místo:
Nejraději ležím stočený v umyvadle, nejlépe v mokrém, ale nepohrdnu ani mokrou vanou (zřejmě mám mezi předky vydru říční).

Nejoblíbenější místo na spaní:
Jednoznačně postel. Není nad to se obtočit paničce kolem hlavy a mňouknout si o podrbání, aby se lépe usínalo. Občas mi leze do zelí Núsek, ale s tím si většinou poradím a vykoušu ho. Ale stává se, že od něj dostanu pár facek a jdu raději spát do proutěného košíku (původně byl na prádlo).

Nejoblíbenější činnost:
Tuze rád pomáhám v kuchyni při vaření. Kontroluju a ochutnávám (ve finále jsem ale vždycky vykázán z místnosti, no prostě za dobrotu na žebrotu).

Nejoblíbenější hra:
Nejraději mám hru na pejska. To mi páníčkové hází hračku (nejlepší je pár spojených barevných peříček) a já jim jí aportuju. To vážně nemá chybu. Taky zápas a honičky s Núskem mě lákají, ale když on na to moc neni (to bude zřejmě věkem).

Nejoblíbenější rošťárna:
Takže jen tak okrajově (nemám totiž pocit, že bych jakkoliv zlobil) : kousání kytek, hrabání zeminy v květníku, kousání slaměných vánočních ozdob, provokování a následné pořádání lovu na Núska.

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků:
No určitě škrabadlo (ó, jak jsem vychovaný).

Nejoblíbenější jídlo:
Určitě drcený tuňák ve vlastní šťávě. Pak už následují salámy, sýry, jogurty a všemožné dobrůtky ukradené z kuchyňské linky nebo páníčkům přímo z talíře (to víte, když máte jíst pořád granule, jste rádi za každý lahodný sousto).


Jsem rád, že se mě ujali zrovna tihle dva (jako páník s paničkou). Taky mi dalo pořádnou práci za tím plotem mňoukat o pomoc a dělat ze sebe chudíška. Shrekovskej kocour v botách by se ode mě mohl učit.



Tato stránka využívá kočkostyl Red 3D
Následující stránkaPředcházející stránka
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena. | O stránkách | Reklama | Novinky | RSS | Nápověda | Hledání | E-mňau | Nahoru ^
Hledat:
7. 11. 2023
Schváleny nové stránky ve Zlaté knize koček. Nejnovější je Dulcynea EGREGIUS*PL.

Modrý kocouř.cz je na facebooku!