Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Francisco Goya


Francisco Goya

Francisco Goya

*17. 10. 2007 V Červeném Kostelci

Francisco Goya: Plemeno: Kocour gaučový

Adresa pelíšku: Smiřice

Počet kočkovitých spolubydlících: 2 - Vločka a Bedříšek

Místo na spaní: Před příchodem dvou černých gaunerů to byla postel velké paničky. Teď je to různý, kdo zrovna zbyde místo - nejnověji skříň u malé paničky v pokoji.

Nejoblíbenější místo: Postele.

Nejoblíbenější místo na spaní: Postel velké paničky, zvláště pokud se tam zrovna neroztahuje ona nebo ty dva černý gauneři.

Nejoblíbenější činnost: Dostihy po bytě. Cupování čehokoliv na gauči a cpaní zbytků z toho čehokoliv mezi matrace. Řvaní u dveří. Bitky s Bedřichem. Hledání místa, kde mě nebudou utiskovat Bedřich s Vločkou.

Nejoblíbenější hra: Hra na kousanou, drápanou, cupování věcí.

Nejoblíbenější rošťárna: Koušu a drápu gauč .-) Lezu na linku a jídelní stůl a na poslední chvíli paničce proklouznu pod rukama. Je moc pomalá.

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků: No jo, už jsem se naučil na škrabadlo. Gauč občas, když chci paničku vytočit. Umí skvěle vylítnout, papírový čert je proti ní línej vandrák v červenci.

Nejoblíbenější jídlo: Nejsem nijak zvlášť mlsný a nevybírám si. Mohlo by být víc hovězího teda.


Jsem prý gauner, prevít, rabiát. Nevím proč. Asi se velký paničce něco zdá. Hodnějšího kocourka by nenašla. No a co, tak jsem trochu byt přizpůsobil svým potřebám, no!!!

Od 25.10.2008 mám dva nové kamarády - Vločku a Bedříška z útulku z Poličky. Jsou to gauneři... Uznávám, někdy je s nima psina, ale když já měl paničku jen pro sebe .....



Tato stránka využívá kočkostyl Dark Blue 3D
Následující stránkaPředcházející stránka
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena. | O stránkách | Reklama | Novinky | RSS | Nápověda | Hledání | E-mňau | Nahoru ^
Hledat:
7. 11. 2023
Schváleny nové stránky ve Zlaté knize koček. Nejnovější je Dulcynea EGREGIUS*PL.

NEJ fotka
Vítěz NEJ fotky
Znáte naši fotografickou soutěž NEJ fotka?

Právě probíhají nominace do dalšího kola soutěže.

Modrý kocouř.cz je na facebooku!